TALIJANI SE KLANJAJU VATRENOM: / 'Brz je poput sprintera i opet je ubojit u stilu nadimka kojeg nosi'

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac vratio se u formu.

3.4.2018.
9:35
AFP
VOYO logo

I dok je Mauro Icardi zabio dva gola, Perišić je dva puta asistirao i jednom zabio u osigurao mjesto u momčadi kola. Hrvat je odigrao savršenu utakmicu. Tim je riječima portal Football Italia popratio igru hrvatskog reprezentativca, kojeg su uvrstili u najboljih 11 proteklog vikenda.

Vatreni se napokon probudio iz zimskog sna u koji je zapao početkom prosinca nakon što je tri gola dao Chievu. Sve od tada pa do ožujka Perišić je bio bez pravog učinka. A sada je u posljednje dvije utakmice dao dva i namjestio tri gola. Stoga je jasno da su krenuli hvalospjevi. Gazzetta ih predvodi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Agresivan je i velikodušan, s beskrajnim repertoarom. Opet je proigrao i postao favorit navijača. Brz je poput jamajkanskog sprinetera i ubojit, u stilu svog nadimka - Ivan Grozni", navode.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gazzeta ističe da je nemoguće ustvrditi što mu se dogodilo, a da zasluge za povratak u formu pripadaju Spallettija koji ga je znao čekati. Također Gazzetta navodi da one idu i i hrvatskom izborniku Zlatku Daliću, koji je prije nekoliko dana istaknuo da je Rebić ispred njega.

"Očito se Ivan već ubacio u brzu stazu. I to u punoj brzini. Kladite se da će biti u prvih 11 u Rusiji?", završava tekst.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo