TALIJANI PONIZILI IBRAHIMOVIĆA: / Pogledajte što su mu napravili nakon poraza u derbiju, Zlatan se mogao samo nasmijati

Image

Milan je poražen u derbiju s 3:0 od gradskog rivala Intera

23.2.2021.
11:34
VOYO logo

Nogometaši Intera u nedjelju su u velikom derbiju 23. kola talijanskog prvenstva svladali gradskog rivala Milan sa 3-0 (1-0) te tako povećali svoju prednost na vrhu ljestvice na četiri boda.

Inter je poveo u samom otvaranju utakmice, u 5. minuti kada je Lautaro Martinez glavom zatresao mrežu Milana nakon odličnog ubačaja Lukakua. Lautaro je povisio na 2-0 u 57. minuti na asistenciju hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića koji je prošao po lijevoj strani i zatim s gol-aut linije vratio loptu na peterac gdje je natrčao Argentinac i još se jednom upisao u strijelce. Konačnih 3-0 postavio je Lukaku u 66. minuti preciznim prizemnim udarcem s ruba kaznenog prostora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zlatni tapir

Jedan od nogomataša koji je najviše razočarao u derbiju bio je švedski napadač i najveća zvijezda Milana, legendarni Zlatan Ibrahimović (39).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon utakmice novinar Valerio Stafeli je Ibrahimoviću uručio trofej 'Zlatni tapir', koji se u talijanskom nogometu dodjeljuje igraču koji je bio najlošiji na terenu i najviše razočarao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bilo je teško, puno smo griješili, ali sam siguran sam da ćemo se oporaviti. U sljedećoj utakmici ću ponijeti 'tapira' sa sobom, možda mi donese sreću", rekao je Ibrahimović nakon što je dobio "nagradu".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimović je tjekom karijere u Italiji nosio i dresove Intera te Juventusa, a ovo mu je bio šesti put da dobija "Zlatnog tapira".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo