TALIJANI PLASIRALI SENZACIJU: / Nakon loše Milanove sezone klub napušta Kalinić, a stiže Juveov hrvatski Ratnik

Image
Foto: AFP

Navodno je Mario Mandžukić visoko na listi želja Milanova trenera

19.4.2018.
21:32
AFP
VOYO logo

Milan je spreman prodati Nikolu Kalinića i napadački red pojačati dovođenjem Marija Mandžukića tvrdnja je talijanskih portala koju prenosi i nogometni portal Football Italia.

Klub sa San Sira sve je udaljeniji od Lige prvaka, a nakon 1-1 protiv Torina i serije od pet ligaških utakmica bez pobjeda, nisu više niti najsigurnija opcija za Europsku ligu. Iako trener momčadi Gennaro Gattuso kazuju da nije problem što momčad ne zabija golove sve dok se nalazi u prilici postizati ih, činjenica jest da im niti jedan napadač nije postigao dvoznamenkasti broj ligaških golova. Takvo što navijači Milana od svojih su miljenika posljednji put dobili u sezoni 1985/86.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slaba napadačka sezona

Prema broju postignutih ligaških golova Milan je među vodećih deset klubova ljestvice na posljednjem mjestu. Patrick Cutrone njihov je najbolji strijelac u Seriji A, a postigao je sedam pogodaka, jednog manje zabili su Suso i Bonaventura. Prema navodima koje plasira Calciomercato.com, samo godinu dana nakon što je doveden u transferu od 25 milijuna eura, klub bi mogao napustiti Nikola Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kalinić je u 26 ligaških utakmica za Milan u sezoni postigao pet pogodaka i namjestio još pet. Isti broj golova i tek asistenciju više na kontu ima kroz 35 utakmica u svim natjecanjima ove sezone.

Isti izvor ide i korak dalje pa pronalazi zamjenu za Kalinića. Trebao bi to biti Mario Mandžukić, nekoć napadač, a u Juventusovoj momčadi igrač koji ordinira na poziciji lijevog krila. Zbog svojih je igara i zalaganja u obrambenim zadacima, navodi se, visoko na listi Gattusovih želja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo