TALIJANI OTKRIVAJU: / U tijeku je velika bitka za Hrvata između dva velikana! U Londonu su pregovori s Unitedom

Image
Foto: AFP

Direktor Intera Piero Ausilio danas je odletio za London, u kojem bi trebao nastaviti pregovore s Manchester Unitedom oko kupovine hrvatskog reprezentativca Ivana Perišića.

17.5.2017.
15:23
AFP
VOYO logo

Kako se ljeto bliži, sve je jasnije kako će Perišić napustiti Inter. Samo, postavlja se pitanje gdje? Krilnog napadača žele velikani poput Manchester Uniteda, PSG i Chelsea. Prema pisanju ugledne talijanske Gazzete dello Sporta, direktor Intera Ausilio u utorak je sjedio za stolom s predstavnicima PSG-a oko transfera Vatrenog u redove ovog bogatog francuskog velikana.

MOURINHO I CONTE GUBE UTRKU ZA PERIŠIĆA: Javio se još jedan bogataš koji želi

PSG nudi 60 milijuna eura

Talijani pišu kako je Ausilio zainteresiran za ponudu arapskih šeika koji su spremni ponuditi čak 60 milijuna eura za Hrvata. No, na dnevnom redu nisu bili samo Perišić i novac, nego i zvijezde PSG-a poput Angela di Marije, Marquinhosa i Grzegorzsa Krychowiakija, koje su zanimljive Interu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

Piero Ausilio danas je, pak, poletio za London, u kojem bi trebao nastaviti pregovore s Manchester Unitedom koji je ozbiljno zapeo za Perišića.

'Više nije tajna da Jose Mourinho želi Perišića, a Inter zaraditi na Hrvatu'

"Više nije tajna da Jose Mourinho želi Perišića. Inter ne krije da prodaje Hrvata koji će najvjerojatnije krenuti prema Manchesteru. Nerazzurri za Perišića traže između 55 i 60 milijuna", tvrdi Gazzetta i najavljuje skorašnju realizaciju posla.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrijedi spomenuti kako Inter do kraja lipnja mora zaraditi 30 milijuna eura kako bi ispoštovao UEFA-in financijski fair play, a Perišić je čovjek koji im može zatvoriti sve stavke poslovanja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo