Play ponuda

TALIJANI OTKRILI KOLIKE SU PLAĆE HRVATSKIH NOGOMETAŠA: / Itekako će vas iznenaditi koji Vatreni zarađuje najmanje

Image
Foto: Profimedia

Među najplaćenijima je i Nikola Kalinić. Protjerani Vatreni ima primanja u Romi identična onim Rebićevima

2.4.2020.
8:27
Profimedia
Play ponuda

U jednoj od najjačih nogometnih liga na svijetu, talijanskoj Serie A, trenutačno igra čak devetorica hrvatskih nogometaša, a neki od njih u svojim su klubovima najveće zvijezde ili ključni igrači. Samim time, hrvatski nogometaši dosta dobro zarađuju u svojim klubovima, a talijanski list Gazzetta dello Sport sada tvrdi da zna i koliko.

Veznjak Marcelo Brozović bez dvojbe je jedan od najboljih igrača Intera i čovjek bez kojeg Antonio Conte ne može graditi igru. Ne čudi, stoga, toliko da Brozović zarađuje tri i pol milijuna eura godišnje i ima ugovor do ljeta 2022. godone.

Tek nešto manja primanja ima Ante Rebić, suigrač mu iz reprezentacije, ali rival iz Serie A. Milanov krilni napadač prima tri milijuna eura godišnje, ali je u Milanu i dalje na posudbi iz Eintrachta.

shimmer fallback
shimmer fallback

Najbolji ima najmanje

Među najplaćenijima je i Nikola Kalinić. Protjerani Vatreni ima primanja u Romi identična onim Rebićevima, dakle i on dobiva tri milijuna eura. Kalinić je u Rim stigao na posudbu iz Atletica.

Sljedeći je Marko Rog. Vatreni je trenutačno u Cagliariju, a zarađuje pristojnih milijun i pol eura godišnje, a ono što možda najviše iznenađuje jest visina plaće trenutačno možda i najboljeg Hrvata u Serie A, Marija Pašalića. Naime, Vatreni zarađuje 1,3 milijuna eura godišnje u svojoj Atalanti i to ga čini najslabije plaćenim Hrvatom među elitom.

Play ponuda
Play ponuda