TALIJANI OPJEVALI VATRENOG: / 'Njegov doprinos je neprocjenjiv, uvijek je tu kada je bitno, iako je ponekad znao iznenaditi...'

Image
Foto: AFP

Vatreni je s Juventusom stigao do trećeg naslova prvaka.

15.5.2018.
9:15
AFP
VOYO logo

Mario Mandžukić je sjajan igrač, zadovoljni smo sa svime što je napravio. Ali moramo znati što se našim igračima vrti po glavi i koji su im planovi za budućnost te jesu li još uvijek motivirani. Ako je Marijev odgovor na to potvrdan onda će on i sljedeće sezone igrati za nas. Riječi su ovo izvršnog direktra Juvetsusa Giuseppea Marrote nakon što je Juventus osigurao sedmi naslov prvaka zaredom.

Neprocjenjiv doprinos

Hrvatski napadač ove je sezone opet bio jedan od ključnih igrača Maxa Allegrija. Zaigrao je u 42 utakmice u svim natjecanjima. Ukupno je dao deset pogodaka, a još je četiri namjestio. U 37 odigranih prvenstvenih kola, Vatreni je zaigrao u 31 utakmici. Pritom je dao pet pogodaka te je upisao još tri asistencija. Očito je stoga kolika je njegova uloga bila u osvajanju novog naslova prvaka. Zbog toga je zaradio pohvale Gazzette dello Sport, koja je njegov ukupan učinak ocijenila sa 7,5.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njegova svestranost i rad za momčad nisu iznenađenje, ali zato je iznenadio time što je u nekim nastupima djelovao nezainteresirano. Međutim, kada je bitno, on je tu. Istina, postigao je samo pet golova, ali od tih su čak četiri bila pri rezultatu 0:0. Po potrebi je napadač, veznjak, stoper. Njegova žrtva za momčad ostaje neprocjenjiva".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus u posljednjem kolu ove subote na svom stadionu dočekuje Veronu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Sisi
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo