TALIJANI OPET LUDUJU ZA PERIŠIĆEM: / 'Hrvatski medvjed napokon se probudio iz zimskog sna i osjetio je strašnu glad'

Image
Foto: AFP

Hrvatski reprezentativac napokon je zabio gol i pokazao svoje pravo lice.

21.3.2018.
13:18
AFP
VOYO logo

Pogodak nakon više od tri mjeseca bio je dovoljan talijanskim medijima da opet pišu hvalospjeve o Ivanu Perišiću. vatreni je silovito krenuo u sezonu, ali je stao nakon što je dao hat-trick Chievu 3. prosinca prošle godine. Sve do proteklog vikenda trpio je brojne kritika, ali to se promijenio nakon gola Sampdoriji. Veliki tekst u srijedu mu je posvetila Gazzetta dello Sport.

"Smeđi medvjed obično provodi zimu u stanju hibernacija, u svojoj jazbini. A kada se probudi odmah osjeti strašnu glad. To je ono što se Interovi navijači nadaju da će se dogoditi hrvatskom medvjedu koji je, čini se, zaspao nakon hat-tricka Chievu prošlog prosinca i probudio se prošle nedjelje u utakmici protiv Sampdorije. Na Marassiju nije samo zabio gol. Oduševio je trkom, dodavanjima, probijanjem strane i udarcima s obje noge", piše Gazzetta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je jako poseban karakter. Iako se o njemu svemu zna vrlo je diskretna osoba. Živi sa suprugom Josipom, sinom Leonardom (5) i kćeri Manuelom (4). Supruga mu je bivši model, ali je prvenstveno je posvećena djeci. Veliki su navijači u uvijek nose Interov dres s očevim brojem 44. Dao im je strana imena kako bi internacionalizirao obitelj", navode i nastavljaju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ivan govori hrvatski, talijanski, engleski, francuski i njemački. Međutim, posebno je polivalentan u sportu. Još otkako je bio dijete, igrao je tenis, košarku i odbojku, kao i nogomet. Prošlog lipnja nastupio je na Svjetskom kupu u odbojci na pijesku. Perišić jako puno prati sport i na TV-u, a obožava NBA. Na društvenim mrežama često objavljuje fotografije hrvatskih šampiona iz svih sportova kao što su Bojan Bogdanović, Sandra Perković. Posljednji post objavio je iz Miamija, gdje se nalazi s reprezentacijom", završava se tekst.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj uživo 1.lipnja
VOYO logo