TALIJAN POPLJUVAO VATRENOG: / 'Rog nema pobjednički mentalitet, došao je iz lige koja je smiješna'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Pietro Lo Monaco, predsjednik Catane, kluba koji nastupa u trećoj talijanskoj ligi, popljuvao je hrvatskog reprezentativca Marka Roga kazavši kako on 'nema pobjednički mentalitet'.

9.9.2016.
19:26
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Marko Rog oduševio je nogometnu Europu svojim igrama u dresu Dinama i hrvatske reprezentacije na Euru. Za njegove nogometne usluge bili su zagrizli brojni europski klubovi, a on je na kraju odlučio potpisati za Napoli u transferu vrijednom, s bonusima, 18 milijuna eura. I dok su Talijani oduševljeni dolaskom Roga u Napoli, ima i onih koji Roga ne smatraju kvalitetnim igračem.

HOĆE LI BITI NAJSKUPLJI HRVAT IKAD? Talijani otkrili novu cijenu Marka Roga

"Rog nema pobjednički mentalitet. On je samo dobar igrač. Došao je iz Hrvatske, čija je liga gotovo smiješna. Dinamo tamo nema konkurenciju, a Rog je nekada bio i na klupi", rekao je Lo Monaco, prenosi njegove riječi Tuttonapoli.net.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, Pietro Lo Monaco pohvalio je drugog hrvatskog igrača koji je ovog ljeta stigao u Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Na drugoj strani imate Marka Pjacu, koji je pravi pobjednik i fenomenalan igrač. Zato je i završio na kraju u Juventusu. Dinamo je imao tako jedinstvenog igrača, ali on je sad igrač Stare dame", izjavio je Lo Monaco.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo