TALENTIRANI KLINAC KOJI JE 'POBJEGAO' IZ DINAMA: / 'Moj novi klub daje šansu mladim igračima, nije bilo pitanje novca'

Image
Foto: Pixsell

Dinamo je tijekom prošlog prijelaznog roka izgubio perspektivnog igrača

3.9.2018.
18:34
Pixsell
VOYO logo

Jedna od zanimljivijih priča tijekom jesenskog prijelaznog roka bila je ona mladog Davida Čoline. Mladi lijevi bek otišao je iz Dinama u Monaco za otprilike milijun eura, nakon dugih pregovora. Čolina je bio visoko cijenjen u upravi kluba iz Maksimira, ali kada je stigla ponuda iz Monte Carla, ništa se nije moglo učiniti.

"Nije to ni u jednom trenutku bilo pitanje novca, već razvojnog puta koji mi je predstavio Monaco. To je klub koji daje šansu mladim igračima, dovodi ih i razvija, a onda ih kasnije i prodaje. No, kažem, najvažnije je to što daje priliku išto će, na kraju, sve ovisiti o meni", rekao je mladi bek za SN.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Dugo sam razmišljao'

"Nisam lako odlučio, dugo sam razmišljao. I moja okolina nije jedinstvena, neki kažu da sam trebao ostati u Dinamu i čekati šansu, drugi mi čestitaju na odlasku u Monaco i vjeruju da ću se uskoro i tamo nametnuti", dodao je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ćemo, možda bih na kraju i dobio šansu u Dinamu, međutim, ja sam izabrao ovaj put i nije mi žao. Monaco je klub koji podržava mlade igrače, spreman sam za izazove koje nudi. što će, na kraju, sve ovisiti o meni", zaključio je Čolina koji je svoj nogometni put krenuo u Hrvatskom dragovoljcu prije nego se pridružio Dinamu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo