TALENTIRANI DINAMOVAC ZALUDIO NIJEMCE: / Ugledni Kicker najavio mladog Vatrenog kao nasljednika 60 milijuna vrijednog stopera

Image
Foto: Twitter

Nedugo nakon što je transfer službeno potvrđen njemački su se mediji naveliko raspisali o Gvardiolu

28.9.2020.
18:13
Twitter
VOYO logo

Hrvatski nogometni prvak Dinamo objavio je kako je dogovorio prelazak talentiranog 18-godišnjeg stopera Joška Gvardiola u redove njemačkog prvoligaša RB Leipziga.

Sukladno sporazumu dva kluba, Gvardiol će ovu sezonu provesti u Dinamu, a u Leipzig će preseliti u ljeto 2021. Iz Leipziga su objavili kako su s Gvardiolom dogovorili suradnju do ljeta 2026. Osnovna vrijednost transfera je 16 milijuna eura, a uz dodatne bonuse može narasti na 20 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam što sam postao dio RB Leipziga. Riječ je o jednom od najboljih klubova u Bundesligi koji ima jasnu viziju igre i ideje. Kao mladom igraču posebno mi je bilo važno izabrati klub u kojemu mogu napredovati. Upravo to sam pronašao u RB Leipzigu. Velika hvala mom Dinamu što mi je omogućio ovaj odlazak. Do konačnog preseljenja u Leipzig činit ću sve od sebe da budem što uspješniji u dresu Dinama", izjavio je Gvardiol.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zamjena za Upamecana

Nedugo nakon što je transfer službeno potvrđen njemački su se mediji naveliko raspisali o Gvardiolu. Vijest su prenijeli gotovo svi ugledni njemački mediji, ali najzanimljivija je konstatacija Kickera da će Gvardiol zapravo biti zamjena za 60 milijuna eura vrijednog francuskog stopera Dayota Upamecana. On bi sljedećeg ljeta trebao napustiti klub u rekordnom transferu, a Kicker tvrdi da je Gvardiol njegova zamjena.

"Kada je ovog ljeta Chelsea isplatio odštetnu klauzulu za Tima Wernera, Leipzig nije imao spremnog njegova nasljednika. To se više neće ponoviti", navodi Kicker

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo