TAKVA SU VREMENA: / Hajdukov trener otkrio zašto zavidi Rijeci

Image
Foto: Miranda Cikotic/PIXSELL

Još od ožujka 2012. godine nogometaši Hajduka čekaju na pobjedu protiv Rijeke. Novu će priliku za prekid negativnog niza imati u nedjelju od 17 sati kada se na Poljudu igra derbi 15.

30.10.2015.
14:34
Miranda Cikotic/PIXSELL
VOYO logo

Bit će to sudar dviju prvoplasiranih momčadi hrvatskog prvenstva, a Riječani u njega ulaze osokoljeni prošlotjednom pobjedom protiv Dinama (2:1). Unatoč tome, Hajdukov trener Damir Burić vjeruje da njegovi nogometaši mogu srušiti goste s Kvarnera.

Image
RIJEKA PREKINULA TROGODIŠNJI POST: /

Dinamo nokautiran u sudačkoj nadoknadi

Image
RIJEKA PREKINULA TROGODIŠNJI POST: /

Dinamo nokautiran u sudačkoj nadoknadi

"Moramo nagraditi publiku"

"Očekujem zanimljivu utakmicu, bit će dosta gledatelja. To me raduje, svi igramo zbog publike i moramo je nagraditi. Moji su igrači motivirani, u dobroj su formi, a nadam se da će se vratiti i netko od ozlijeđenih. Rijekin trener Kek je donio kontinuitet, dobro je kad u hrvatski nogomet dođu stručnjaci koji daju 'touch'. Rijeka je stabilan prvoligaš koji se bori za vrh i zato nas očekuje teška i kompleksna utakmica", rekao je Burić na konferenciji za novinare

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U današnjoj Rijeci ima puno igrača koji su počeli karijeru u Hajduku ili prošli kroz splitski klub.

"Rijeka daje plaće kakve mi ne možemo"

"Takva je ekonomska situacija, igrači gledaju gdje mogu više zaraditi. Rijeka je financijski moćnija, daje plaće kakve mi ne možemo. Zavidim Rijeci na uvjetima koje je dobila na Rujevici, to treba biti i naš cilj", istaknuo je Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na činjenicu da Hajduk nije pobijedio Riječane u posljednjih 12 njihovih međusobnih dvoboja, splitski se trener previše ne osvrće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mogu komentirati samo od onda otkad sam u klubu. Igrali smo jednu utakmicu neodlučeno, a u budućnosti ćemo imati dovoljno utakmica da vidimo tko je bolji. Moramo ući s puno želje za pobjedom u nedjelju, pa onda ne bi trebalo biti problema", zaključio je Burić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo