TAKO TO NE RADE PRVACI: / Mislite da je Barcelona veliki, gospodski klub? Ovo bi vas moglo razuvjeriti

Image
Foto: AFP

Barcelona je na gostovanju kod Leganesa ostavila bodove u 1-2 porazu

27.9.2018.
12:28
AFP
VOYO logo

Prilično je šokantna bila srijeda za nogometaše Barcelone koji su poveli, a onda rezultatom 1-2 izgubili utakmicu na gostovanju kod Leganesa. Do tog trenutka posljednjeplasirani klub španjolskog prvenstva porazio je neporažene prvake, a onda su i oni sami doživjeli neugodno iznenađenje kojem se nisu nadali.

"Mi smo skromni, ali volim kad oni koji su naviknuti na pobjeđivanje izgube, pozdrave suparničku momčad i čestitaju. Dakle, naprave ono što niti jedan Barcelonin igrač nije napravio", izjavio jeIvan Cuellar, vratar Leganesa nakon velikog i neočekivanog uspjeha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://streamable.com/u8drs

Bez čestitara

"Niti jedan nam nije pristupio poslije utakmice, nitko nam se nije obratio. Smatram to ružnom gestom. Nisam siguran je li itko to primijetio, ali želio sam to naglasiti", dodao je golman koji je u završnici susreta ukrotio pokušaje Philippea Coutinha i Ivana Rakitića za svoju prvu pobjedu protiv Barcelone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad sam stigao u svlačionicu mobitel mi je bio vruć. Baš kao što su to bili nogometaši Barcelone. Dobio sam puno poruka. Vjerojatno neću pogledati svoje obrane jer mi je najvažniji uspjeh momčadi. A nije teško prepoznati kad posao odradite dobro, a kad ga odradite loše. A ova pobjeda dobiva dodatno na vrijednosti ako se zna da je ostvarena protiv jedne od najboljih momčadi svijeta", zaključio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
Cijena strasti
default_cta
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
Obiteljske tajne
default_cta
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
Gajin svet
default_cta
VOYO logo