TAKO SE TO RADI: / Engleski prvaci nagradili zaslužnog za prvi naslov u 132 godine dugoj povijesti

Image

Engleski nogometni prvak Leicester City potvrdio je produljenje ugovora s menadžerom momčadi Claudijem Ranierijem. Talijanski 64-godišnji strateg u klubu bi trebao ostati do 2020.

10.8.2016.
10:55
VOYO logo

"Prije dvanaest mjeseci doveli smo u klub čovjeka čije nas znanje i iskustvo, osjetili smo, mogu voditi u sljedeću fazu našeg dugoročnog plana. Ono što smo s njim ostvarili, i rok u kojem smo to ostvarili, iznad svega su što smo očekivali. Njegove ljudske i trenerske kvalitete bile su očite od trenutka kada je stigao u klub. Baš te kvalitete pomogle su Leicester Cityju da napreduje na svim razinama. Imamo čvrste temelje na kojima klub može nastaviti rast i s oduševljenjem mogu reći da će Claudio biti dio tog puta", potvrdio je klupski potpredsjednik Aiyawatt Srivaddhanaprabha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ranieri je klub preuzeo u srpnju 2015. i doveo ga do prvog naslova engleskih prvaka u 132 godine dugoj povijesti. Kladionice su im za to pred početak sezone nudile omjer 5000:1.

Uz produljenje ugovora za dodatne tri godine, Ranieri bi trebao i udvostručiti primanja koja će mu sada iznositi tri milijuna funti po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo