TAJNI SASTANAK U HNS-U UNIO NEMIR MEĐU NAVIJAČE: / Naš Hajduk zatražio hitno pojašnjenje, evo što točno žele od Brbića i Perasovića

Image

Poznato je da godinama traje netrpeljivost između dviju strana

1.5.2019.
14:55
VOYO logo

Na inicijativu izvršnog direktora HNS-a Marijana Kustića održan je jučer poslijepodne u Zagrebu sastanak na kojem je kao predstavnik Grada Splita (u čijem je vlasništvu stadion Poljud) nazočio splitski gradonačelnik Andro Krstulović Opara te u ime HNK Hajduk predsjednik Nadzornog odbora Benjamin Perasović i predsjednik Uprave Marin Brbić.

Razgovarali su predstavnici HNK Hajduk, gradonačelnik Krstulović Opara te izvršni direktor Kustić o uvjetima koji bi prethodili ponovnoj gradnji povjerenja koje je prethodno narušeno. Govorilo se o nužnim reformama u Hrvatskom nogometnom savezu koje su u tijeku i koje treba nastaviti, između ostaloga i s ciljem eventualnog odigravanja utakmice hrvatske nogometne reprezentacije ove jeseni na Poljudu. Priopćili su to u utorak iz Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što žele

Dan kasnije stigla je reakcija Našeg Hajduka.

"Slijedom brojnih upita članova Naš Hajduk je poslao Nadzornom odboru upit pozivajući se na transparentnost kao okosnicu ovoga modela koja je nužna kako u poslovanju tako i u svakom drugom djelovanju vodećih ljudi kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U skladu s time, naglašeno je kako smatramo poželjnim da se javno iznese i detaljnije pojasni kontekst sastanka s Marijanom Kustićem kao i o kojim se „nužnim reformama u Hrvatskom nogometnom savezu koje su u tijeku i koje treba nastaviti” radi te kako se ovaj sastanak i zaključci s njega reflektiraju na do sada javno komunicirane zahtjeve Hajduka prema HNS-u, a za koje akteri sastanka javno govore kako nisu izneseni na sastanku".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo