TAJNI SASTANAK: / Barcelona kvari posao Manchester Unitedu i Bayernu

Iako zbog kazne FIFA-e ne smiju dovoditi nove igrace sve do sijecnja sljedece godine, u Barceloni ne miruju.

17.5.2015.
18:59
VOYO logo

Borussia Dortmund je prosli mjesec potvrdila da njezin veznjak Ilkay Gundogan nece produljiti ugovor koji mu traje do 2016. godine cime je postalo prilicno izgledno da ce vec ovo ljeto napustiti klub. Engleski su mediji tvrdili da je korak od potpisa za Manchester United, njemacki ga je Bild povezao s Bayernom, ali novi razvoj dogadaja sugerira da je 24-godisnji nogometas najblizi - Barceloni.

Katalonski dnevnik El Mundo Deportivo i spomenuti Bild pisu da je Gundogan prije nekoliko dana bio u Barceloni. Nisu sigurni je li obavljao lijecnicke preglede ili je dogovarao uvjete ugovora, ali tvrde da u katalonskoj prijestolnici nije bio turisticki. Nadao se da ce proci 'ispod radara' jer je fokus javnosti bio na Barceloninom gostovanju kod Bayerna u uzvratnoj utakmici polufinala Lige prvaka, no informacija o njegovom putovanju je ipak procurila u javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mundo Deportivo tvrdi da je Barca za Gundogana spremna platiti 20 milijuna eura, a navodno cak postoji mogucnost da kazna katalonskom klubu bude smanjena, pa da se Nijemac, ali i ostala potencijalna pojacanja, vec ovo ljeto presele na Camp Nou.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo