TAJNI PLAN SLAVENA BILIĆA I WEST HAMA: / Otkriveno koga se želi riješiti, a koga dovesti u siječnju

Image
Foto: AFP, IAN KINGTON

Tri pobjede zaredom dale su vjetar u leđa Slavenu Biliću i West Hamu.

27.12.2016.
9:44
AFP, IAN KINGTON
VOYO logo

Hrvatski stručnjak osigurao je mir na neko vrijeme, a da bi tako ostalo pobrinut će se uprava kluba tijekom siječanjskog prijelaznog roka. Naravno, ako poslušaju glas stručnog stožera i osiguraju im željena pojačanja.

Za ovu prigodu, javlja The Sun, Bilić i ekipa odlučili su u potpunosti promijeniti strategiju. Umjesto stranog tržišta ovaj put momčad žele pojačati domaćim, tj. britanskim nogometašima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Razlog? Lakša prilagodba i činjenica da su ljetna (strana) pojačanja u potpunosti podbacila.

Čak petorice takvih Čekićari će se pokušati riješiti u siječnju. Listu za odstrel predvode Simone Zaza, Jonathan Calleri, Alvaro Arbeloa, Gokhan Tore i Sofiane Feghouli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U siječnju želimo dovesti britanske nogometaše jer smatramo da ćemo tako manje kockati jer njima ne treba vrijeme za prilagodbu. Osjećamo kako su momčadi potrebni domaći igrači. Ljetos smo napravili očajan posao i potreba su nam neka nova lica. Nakon svega što se dogodilo nemamo želju posegnuti za stranim tržištem. Klubu nije potreban takav rizik. Mnogim igračima je potrebna sezona za prilagodbu, a mi nemamo toliko vremena. To nam smanjuje opcije, ali pokušat ćemo napraviti sve što je moguće", piše The Sun pozivajući se na neimenovane izvore bliske klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također dodaju kako listu želja predvodi iskusni engleski napadač Jermain Defoe (34). Međutim igrača Sunderlanda želi i Crystal Palace.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo