'TAJ TRENUTAK JE BIO PRESUDAN': / Evo kako je Čolak prokomentirao utakmicu prije nego što ga je Grezda napao

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Rijeka će po sedmi put zaigrati u finalu Kupa, do sada je pet puta podizala pobjednički pehar (2005, 2006, 2014, 2017, 2019), a suparnik u finalu koji će se igrati 1.

1.6.2020.
11:29
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Branitelji naslova pobjednika Hrvatskog nogometnog kupa, igrači Rijeke plasirali su se u finale ovosezonskog izdanja tog natjecanja zahvaljujući 3-2 (0-1) domaćoj pobjedi protiv Osijeka u polufinalu do koje su stigli nakon velikog preokreta.

Image
RIJEKA I OSIJEK ODIGRALI NAJLUĐU UTAKMICU OVE SEZONE: /

Rapsodija prekrasnih golova, sporni crveni kartoni i festival grubosti

Image
RIJEKA I OSIJEK ODIGRALI NAJLUĐU UTAKMICU OVE SEZONE: /

Rapsodija prekrasnih golova, sporni crveni kartoni i festival grubosti

Osijek je manje od pola sata prije kraja utakmice vodio s 2-0 golovima Bočkaja (16, 48), no Rijeka je s igračem više na travnjaku i uz obilatu pomoć suca Pajača uspjela ostvariti preokret pogocima Murića (66), Čolaka (73-11m) i Yatekea (86).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vidjeli da mogu

“Neočekivani preokret? Niti u Osijeku kada smo mi vodili 2:0 nitko nije isto očekivao. Pokazali smo karakter. Nismo dobro ušli u utakmicu, možda smo bili prestatični, ali poslije smo pokazali kakva smo ekipa. Nitko nas ne može otpisati i sada smo u finalu i samo to vrijedi”, rekao je Čolak nakon utakmice i dodao:

"Kada je Murić zabio za 2:1, vidjeli smo da možemo. Igrači Osijeka su padali, imali su grčeve i onda smo znali da ih imamo.”

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL
Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

08.12.2019., stadion Rujevica, Rijeka - Hrvatski Telekom Prva liga, 18. kolo, HNK Rijeka - NK Istra 1961. Slavlje Rijeke. Robert Muric. Photo: Goran Kovacic/PIXSELL

“Sjela mi je lopta na nogu u pravom trenutku. Bilo je i prije nekih pokušaja, ali su ih blokirali. Vidjelo se da nisu više mogli više pratiti naš ritam. Dosta lošije smo ušli u utakmicu. Nisam na poluvremenu bio u svlačionici, ali trener je sigurno digao igrače i unio živost u nas. Mi zamjene smo donijele dosta toga i zasluženo smo dobili utakmicu. Išli smo na to da idemo na finale, nadamo se da će tamo biti naši brojni navijači. Hvala Armadi na podršci” poručio je pak Murić.

Osijekov PetarBočkaj osvrnuo se također na utakmicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Na žalost za nas nećemo biti u finalu. Vodili smo 2:0, dobili smo crveni karton, borili se i dalje, ali na kraju Rijeka ide u finale, čestitam joj na tome. Puno se priča je li bilo pošteno ili ne, to je nogomet, nije na nama, na nama je da igramo i pokažemo na terenu što možemo, a za ovo drugo će se pobrinuti drugi ljudi koji rade taj posao”; rekao je i nastavio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Puno puta smo došli ovdje, oni su kretali žestoko i rano stizali do prednosti. Ovaj put nismo im dali, stisnuli smo ih visoko i došao je prvi gol, drugi gol je stigao zbog pogreške nakon našeg presinga. Izašli smo na teren kao pravi muškarci i kao pokazali im zube. Mislim da smo odigrali najbolju utakmicu u Rijeci iako nismo pobijedili, a zasluženo ili nezasluženo, to nije na nama”, završio je.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo