'Taj dečko ima dušu i može biti primjer svakom'

Nogometaši madridskog Reala su se vrlo brzo i na sjajan način oporavili od domaćeg poraza protiv Barcelone. Doputovali su u Sevillu i doslovno zgazili suparnika uz pobjedu 6:2.

18.12.2011.
12:52
VOYO logo

"Očekivao sam pobjedu i da opet zasjednemo sami na vrh ljestvice. Najvažnije je danas bilo pobijediti, a mi smo osim toga ostavili i sjajan umjetnički dojam. Stvar je ljepša jer je s druge strane bio težak suparnik", komentirao je nakon utakmice Jose Mourinho.

"Možda rezultat nije pravo mjerilo snage u današnjem meču, ali smo definitivno bili bolja momčad. Zaslužili smo ovo slavlje, a posebno sam sretan zbog Di Marije. Taj dečko ima dušu i može biti primjer svakom nogometašu. Prije ove utakmice je bio nekoliko dana u Argentini. Vratio se, odigrao fantastično i sada opet ide nekoliko dana u Argentinu kod svoje obitelji na odmor. Samo neka uživa", dodao je portugalski trener.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno, nije propustio ni pohvaliti najboljeg igrača Kraljevskog klubaCristiana Ronalda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sasvim je normalno da zabija pogotke i time pomaže klubu. Njegova tri pogotka su uvelike usmjerila ovu utakmicu. Igra odlično, ali to je normalno, on je Ronaldo", završio je Mourinho.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo