SVIJETE, ČUVAJ SE: / Mario Mandžukić se probudio i ponovno briljira

Image
Foto: AFP

Nakon razočaravajućeg početka u Serie A, u kojoj je Juve u tri kola ostvario jedan remi uz dva poraza, Stara dama je u 1. kolu Lige prvaka svladala jaki Manchester City s 2:1.

16.9.2015.
9:51
AFP
VOYO logo

Juventus je izašao iz krize, a Rezime je to sraza između i Manchester Cityja. Trener Stare dameAllegri konačno je imao smiješak na svome listu, a i stolica mu se prestala tresti. Iako uprava Juventusa vjeruje Allegriju, loš početak u Serie A pomalo je uzdrmao i njegovu čvrstu poziciju.

Image
IZLAZAK IZ KRIZE: /

Hrvatski napadač konačno zabio, Juve konačno pobijedio

Image
IZLAZAK IZ KRIZE: /

Hrvatski napadač konačno zabio, Juve konačno pobijedio

U Juventusu se samo gledaju rezultati, a oni za Juventus nisu bili dobri. No, onda je došao City, Talijani su se probudili i na otvaranju Lige prvaka uzeli tri boda, tri velika gostujuća boda protiv jakog protivnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP

Zabio na centaršut Paula Pogbe

"Primili smo taj prvi gol i onda smo počeli igrati. Važno je bilo započeti Ligu prvaka na ovakav način. Uz to, i Buffon je odlično branio. Sve u svemu, ovo je dobra stvar za nas, sad možemo početi pobjeđivati i u prvenstvu", izjavio je Allegri koji je i dodao kako su sva trojica napadača odlično surađivala.

"Moram pohvaliti njihov stav. Bili su strpljivi i pokazali su zrelost u igri".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

City je vodio sve do 70. minute kada je na scenu stupio Mandžukić. Vatreni je iskoristio odličan centaršut Paula Pogbe za 1:1. Hrvatski napadač igrao je do 78. minute kad ga je zamijenio Paulo Dybala. Ovo je za hrvatskog reprezentativca drugi gol za Juve, prvi je zabio u talijanskom Superkupu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mario je dobio neugodan udarac, ali je dobro. Drago mi je zbog njegovog pogotka", izjavio je starteg crno-bijelih, a Mandžin partner u napadu Morata istaknuo je kako je ovo važna pobjeda za njih.

"Moramo se još naviknuti jedni na druge. Ovo je dobar početak, pokazali smo da smo jedna od najjačih momčadi Europe".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo