SVIJET JE POTPUNO POLUDIO: / Za zvijezdu Barcelone ponudili 222 milijuna eura, svi čekaju što će odlučiti

Image
Foto: AFP

Svjetsko nogometno tržište moglo bi uskoro doživjeti potres kakav se ne pamti jer PSG priprema ponudu od 222 milijuna eura za napadača Barcelone Neymara (25).

17.7.2017.
21:24
AFP
VOYO logo

Ugledna španjolska Marca piše kako su čelnici PSG-a spremni aktivirati vrtoglavu odštetnu klauzulu u Neymarovom ugovoru čime bi, dakako, postavili svjetski rekord koji vjerojatno dugo ne bi bio srušen. Za usporedbu, sadašnji rekord drži Manchester United koji je lani platio Juventusu 105 milijuna eura za Paula Pogbu.

Želi biti vođa momčadi

Marca ipak navodi da će PSG krenuti u akciju samo ako od Neymara dobije potvrdu da je voljan napustiti Barcelonu. Brazilac bi u tom slučaju dobio basnoslovnu plaću od 30 milijuna eura godišnje, uz određene bonuse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prošlo je ljeto dogovor spriječila upravo Neymarova želja da ostane u Barceloni iako su on i njegov otac priznali da su razgovarali s Parižanima. No, sada bi situacija mogla biti drugačija. Katalonski Sport je prije nekoliko dana objavio da Neymar više nije sretan u klubu, odnosno da želi biti vođa i prva zvijezda momčadi, a to pored Lionela Messija, naravno, nije moguće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Na Parku prinčeva sada čekaju Neymarov odgovor o kojem će ovisiti daljnji razvoj događaja. Ako Brazilac odluči da je vrijeme za odlazak, a PSG ponudi spomenuti iznos, Barcelona će biti nemoćna. Ali i znatno bogatija...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo