'SVI ZNAMO TKO JE RAKITIĆ, ALI JA SAM SVOJE REKAO': / Vlašić zanimljivo komentirao mogućnost da ostane u prvoj postavi Vatrenih

Image

Dalić sada ima dilemu, gurnuti u prvu postavu Nikolu Vlašića koji se dokazao ili povratnika Rakitića

4.10.2019.
23:23
VOYO logo

Povratak ponajboljeg hrvatskog veznjaka Ivana Rakitića u reprezentaciju za utakmice kvalifikacija za Euro protiv Mađarska na Poljudu i Walesa u gostima, doveo je izbornika Dalića u nezgodnu situaciju. Naime, u Rakitićevu odsutstvu Nikola Vlašić se prometnuo u jednog od ključnih igrača i praktički nositelja igre, dok je Rakitić u vrlo nezavidnoj situaciji jer ne igra u Barceloni i pitanje je hoće li tako skoro biti vraćen u prvu postavu.

Dalić sada ima dilemu, gurnuti u prvu postavu Nikolu Vlašića koji se dokazao ili povratnika Rakitića koji ove sezone minute broji na kapaljku? Nikola Vlašić za RTL poručuje: "Ja sam spreman, ali svi znamo tko je Rakitić."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Rakitić ima veliku želju ponovo zaigrati, ali ne može se samo tako odbaciti Vlašića koji je, uz Marcela Brozovića, jedini iz veznog reda koji igra u sjajnoj formi. Dakle, Dalić će morati dobro odvagnuti koga će postaviti u udarnu ekipu.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

6019162 22.09.2019 CSKA's Nikola Vlasic a goal during the Russian Premier-League soccer match between CSKA Moscow and Krasnodar, in Moscow, Russia., Image: 472429808, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Sputnik, Vladimir Fedorenko

'Ja sam svoje rekao'

"Meni godi što dolazim u kontekst prve postave s takvim igračima. Ja sam svoje mišljenje rekao, svi znamo tko je Ivan Rakitić, ali mislim da je na izborniku", rekao je za RTL Nikola Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić je do sada naglašavao kako ima kriterij da će igrati onaj koji je u formi, odnosno koji je spremniji, a tu brojke ne lažu. Rakitić je za Barcelonu odigrao samo 136 minuta, a Vlašić je odigrao 11 utakmica i to sve od prve minute i uz to je upisao četiri gola i dvije asistencije, dok je Rakitić na nuli.

"Stvarno se super osjećam. Igram svaku utakmicu 90 minuta, imam kontinuitet, stvarno sam u dobrom trenutku", kaže Vlašić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo