'SVI ZNAJU DA SE DOPINGIRAO': / Iz Švedske stižu teške optužbe za Ibrahimovića

Image

Oko Zlatana Ibrahimovića nikad nije dosadno.

7.4.2016.
13:51
VOYO logo

Naime, kondicijski trener Ulf Karlsson koji radi sa švedskom atletskom reprezentacijom je na konferenciji za novinare Ibrahimovića uzeo kao primjer sportaša koji se dopingirao.

Nabacio 10 kg mišića u kratko vrijeme

"Svi znaju da se dopingirao. Nitko ne može nabaciti deset kilograma mišića bez dopinga u tako kratko vrijeme. Ibrahimović je u šest mjeseci toliko fizički ojačao da je to nemoguće bez upotrebe nedozvoljenih sredstava", tvrdi Karlsson.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegove optužbe izazvale su veliki publicitet u Švedskoj, gdje je Ibrahimović jedan od najomiljenijih sportaša. Nije trebalo dugo čekati na Zlatanov odgovor švedskom treneru, napadač PSG-a najavio je sudsku tužbu protiv Karlssona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I Zeman govorio o dopingu u Juventusu

Ovo nije prvi put da se igrači Juventusa dovode u kontekst korištenja dopinga. Još sredinom 90-ih, za uzimanje nedozvoljenih stimulansa, najglasnije ih je optuživao češki trener Zdenek Zeman, koji je ostavio veliki trag u Serie A.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ibrahimović je u Juventus došao iz Ajaxa 2004. godine. U Torinu je proveo dvije sezone, kad je prešao u Inter. Nakon toga, igrao je još za Barcelonu i Milan te sadašnji klub PSG.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo