LUKA MODRIĆ IZDAT ĆE KNJIGU O SVOM ŽIVOTU: / Svi užasi koje je doživio i preživio nisu ga slomili, nego su ga izgradili da postane - najbolji!

Image
Foto: Profimedia/Wikipedia/Screenshot: You Tube

'S velikim zadovoljstvom najavljujem da će uskoro biti objavljena moja knjiga'

30.9.2019.
23:32
Profimedia/Wikipedia/Screenshot: You Tube
VOYO logo

Najbolji hrvatski nogometaš, aktualna "Zlatna lopta", kapetan Vatrenih i po mnogima najveći hrvatski nogometa svih vremena Luka Modrića, na svom Instagram profilu objavio je da će uskoro izdati vlastitu knjigu pod nazivom "Moja igra".

Image
RITUAL KAPETANA VATRENIH U MADRIDSKOM DERBIJU: /

Modrić je prije ulaska u igru učinio nešto neobično, a razlog je prekrasan

Image
RITUAL KAPETANA VATRENIH U MADRIDSKOM DERBIJU: /

Modrić je prije ulaska u igru učinio nešto neobično, a razlog je prekrasan

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'S velikim zadovoljstvom najavljujem da će uskoro biti objavljena moja knjiga'

"S velikim zadovoljstvom najavljujem da će uskoro biti objavljena moja knjiga. Drago mi je što ću moći s vama podijeliti svoju životnu priču i nadam se da će vam se dopasti Moja igra", napisao je Luka na Instagramu.

Nema sumnje da će mu knjiga biti i više nego zanimljiva. Jer, njegova je životna priča uistinu filmska.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od prognanika u djetinjstvu Modrić je postao najbolji nogometaš svijeta

Od prognanika u djetinjstvu Modrić je postao najbolji nogometaš svijeta i te će nagrade sigurno zauzeti posebno mjesto u njegovoj knjizi. Od osam godina koliko je živio u ratnom progonstvu, bježanja iz škole i s treninga zbog zračnih uzbuna, odbijanja iz Hajduka zbog niskog rasta, svog teškog puta koji se nastavio i nakon što je Luka poslije završetka osnovne škole otišao u Zagreb, kaljenja u prvoj bosanskohercegovačkoj ligi igrajući za Zrinjski, igranja na posudbi i u Interu iz Zaprešića, pa do Dinama gdje je eksplodirao i zaradio transfer u Tottenham a nakon toga i u veliki Real iz Madrida, koji ga je 2012. doveo s Otoka za 30 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Od 'najgore pojačanja sezone' do statusa Realovog ključnog igrača

Od "najgore pojačanja sezone" došao je do statusa Realovog ključnog igrača, dirigenta igre, maestra kraljevskog orkestra... Nemoguće je ispričati uspješnu nogometnu priču Luke Modrića, a da ona ishodište nema u strahovitoj patnji kojoj je svjedočio u najranijoj dobi. Jer, užas kojeg je proživio imao je direktan utjecaj na ono što će postati.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ratna stradanja su ga izgradila kao čovjeka

Zatresao se i zauvijek promijenio život tada 6-godišnjeg djeteta u ratnim stradanjima kojoj je Hrvatska bila izložena početkom 90-ih godina prošlog stoljeća. Bio je prosinac 1991. godine kada su pisane tragične ljudske sudbine u Zatonu Obrovačkom, mjestašcu u koje su, kao i u mnoga druga tih dana, ušle srpske snage s bolesnim namjerama širenja granica vlastite države.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bajkovit uspon trnovitim putem ostavio je ožiljke ne samo na tijelu već i na duši nogometaša koji je danas najbolji na svijetu. Igrača kojeg niti ozljede nisu mogle zaustaviti i koji se nakon svakog udarca dizao i nasmijao u lice svima koji su ga na koljena bacali. Onima koji nisu mogli shvatiti da je i samo jedan trening na stadionu Santiago Bernabeu ogromna stvar i da je nedosanjani san za mnoge postao realnost za dječaka koji je napuštenim ulicama rodnog mjesta tjerao koze na ispašu. Četiri Lige prvaka i četrnaest trofeja u toj su priči samo bonus.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo