SVI PRIČAJU SAMO O 'VATRENOM': / 'On će postati zvijezda, niste još vidjeli pravog Matea'

Image
Foto: AFP

Igrač Intera Guarin nahvalio je hrvatskog reprezentativca Matea Kovačića nakon njegovog dobrog nastupa u srazu s Real Madridom (poraz od Kraljeva 3:0).

29.7.2015.
8:42
AFP
VOYO logo

Inter na International Champions Cupu nije briljirao, ali su zato svi oduševljeni odličnim nastupom Matea Kovačića u srazu protiv Real Madrida. Trener Intera Roberto Mancini protiv Kraljeva namijenio mu je novu ulogu u momčadi, u povučenijoj varijanti.

Takva varijanta očito odgovara Kovačiću, koji je Kraljevima pokazao čitav niz odličnih poteza, a mogao se upisati i u strijelce.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševljeni Kovom

I navijači su bili oduševljeni novom ulogom Kovačića na mjestu zadnjeg veznog i preko društvenih mreža poručili Manciniju da je Kovi našao idealnu poziciju i da ju ne mijenja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jako sam zadovoljan igrom Kovačića protiv Reala u prvom poluvremenu. I u prve dvije utakmice bio je dobar", kazao je Mancini za La Gazzettu dello Sport.

Kovačića je nahvalio i suigrač Fredy Guarin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kovačić je dosad napravio velike stvari, ali još uvijek nije eksplodirao. Ako u budućnosti budemo dobro igrali, on će postati prava zvijezda bez obzira na kojoj poziciji ga trener stavio. Još niste vidjeli pravog Matea", kazao je Guarin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo