SVI PRIČAJU O GAFU ARSENEA WENGERA: / Liječnik Vatrenih genijalno zafrknuo slavnog Francuza

Image
Foto: AFP, PAUL ELLIS

Zanimljiva situacija dogodila se na Euru. Naime, trener Arsenala Arsene Wenger zamijenio je liječnika reprezentacije Hrvatske Tomislava Madžara s poznatim trenerom Unaijem Emeryjem.

26.6.2016.
17:56
AFP, PAUL ELLIS
VOYO logo

Inozemni mediji bruje, a 101 Great Goals prenosi kako je utakmica Hrvatske i Turske dobila zanimljiv nastavak s Wengerom u glavnoj ulozi. Prema pisanju medija, Wenger je zaustavio Tomislava Madžara misleći kako je Emery. Madžar, inače doktor znanosti i specijalist sportske medicine na Medicinskom fakultetu, te posebni savjetnik predsjednice Hrvatske za zdravstvo i sport, bio je u u loži tijekom utakmice s Turskom na Parku prinčeva, a onda je sreo Wengera.

Madžar poput Emeryja

"Započeo sam razgovor s Davidom Trezeguetom, jer sam sjedio iza njega, a onda je došao Wenger, stisnuo mi ruku, čestitao na odličnoj sezoni sa Sevillom i pitao jesam li riješio sve sa Paris Saint-Germainom. Odgovorio sam hladnokrvno -'Nisam još. Zovu me još neki klubovi. Između ostalih i Real Madrid, pa ćemo vidjeti za koji tjedan što će se dogoditi', otkrio je Madžar, koji se nakon toga fotografirao s poznatim trenerom i Trezeguetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo