Večer za zaborav / Svi pričaju o nevjerojatno lošoj utakmici Ronalda: Bez udarca u okvir, poludio na suca, nije ni trčao...

Image
Foto: Profimedia

Ronaldo po prvi put nakon 3969 dana nije uputio udarac na protivnička vrata. Posljednji put se to dogodilo u remiju s Barcelonom, a jedan podatak još je nevjerojatniji.

16.3.2022.
9:36
Profimedia
VOYO logo

Cristiano Ronaldo ispao je po treću sezonu zaredom sa svojom momčadi u osmini finala Lige prvaka. Njegov Manchester United bio je nemoćan protiv Atletico Madrida, koji je sinoć s pobjedom od 1-0 osigurao prolaz u četvrtfinale najelitnijeg europskog nogometnog natjecanja.

Napadač Manchester Uniteda odigrao je utakmicu za pamćenje prošloga vikenda u Premier ligi. S 37 godina Ronaldo je zabio hat-trick, a u ovoj sezoni zabio je devet pogodaka s kojim je United pobijedio utakmicu, što je najviše u Europi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, samo je par dana poslije Portugalac imao večer za zaborav. Naime, Ronaldo po prvi put nakon 3969 dana nije uputio udarac u okvir protivničkih vrata. Posljednji put se to dogodilo u remiju s Barcelonom, a jedan podatak još je nevjerojatniji. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije uopće bio prijetnja u šesnaestercu, poludio na suca

U sezoni 2015-16 Ronaldo je s Real Madridom započeo prvu od tri uzastopne sezone u kojoj su osvojili Ligu prvaka. U grupnoj fazi skupine A, koju je Real osvojio bez poraza, Ronaldo je u susretu s PSG-om završio bez dodira u šesnaestercu protivnika.

Image
Liga prvaka /

Manchester United ispao iz Lige prvaka, Simeoneov Atletico uspješniji na Old Traffordu

Image
Liga prvaka /

Manchester United ispao iz Lige prvaka, Simeoneov Atletico uspješniji na Old Traffordu

Upravo se to sinoć ponovilo u utakmici s Atletico Madridom. Lopta do Ronalda uopće nije stizala, a suigrač Harry Maguire lišio ga je pokušaja glavom. Šteta za United, uzevši u obzir da je upravo Ronaldo trebao biti njihovo najjače oružje protiv španjolskog kluba kojeg je toliko često pobijedio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reakcija Ronalda na manjak reakcije slovenskog suca Slavka Vinčića. Naime, domaći igrači vidjeli su faul Atletica nad Elangom koji nije svirao. Ronaldo je s raširenim rukao trčao sa Slovencem, a Atletico je u nastavku akcije zabio presuđujući pogodak. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Držao se jedne strane terena, nije uopće trčao...

SofaScore nam je pružala uvid u mapu kretanja Cristiana Ronalda. Najviše se nalazio na lijevoj strani terena, što je evidentirano žarkom crveno-narančastom bojom. Njegove najčešće kretnje po terenu možete vidjeti, ovisno o intenzitetu, od žute do crvene boje.

 Kao što smo već spomenuli, Ronaldo uopće nije imao dodir s loptom u šesnaestercu. To se odrazuje i na njegovoj mapi kretanja, koja se 'zažutila' samo oko peterca, najvjerojatnije zbog brojnih kornera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: SofaScore
ZA ELISU
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo