'SVI MI ZNAMO KAKAV JE SPLIT GRAD': / Trener Hajduka izašao pred novinare i poslao poruku čitavoj Hrvatskoj

Image

Trener Hajduka Marijan Pušnik izašao je pred novinare uoči utakmice 3. kola HNL-a protiv gradskog rivala Splita.

30.7.2016.
12:52
VOYO logo

Hajduk je u četvrtak ostvario veliku i važnu pobjedu na gostovanju u Oleksandriji protiv istoimenog domaćina u sklopu 3. pretkola Europske lige. Bijeli su si tako širom otvorili vrata play-offa spomenutog europskog klupskog nogometnog natjecanja.

OTKRIVENA VELIKA TAJNA TRIJUMFA U OLEKSANDRIJI: Trener

"To je bilo tek prvo poluvrijeme. Čestitao sam momcima na igri u drugom poluvremenu, ukazao i na pogreške u prvom. To još nije Hajduk kojeg ja želim i koji očekujem. Ali to će biti u rujnu kad kompletiramo sastav. Ima tu puno stvari koje još nedostaju", kazao je u uvodu obraćanja novinarima Marijan Pušnik i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Za trenera nema alibi'

"Puno je stvari koje nedostaju. Kada neki igrač dođe, treba mu pola godine da se prilagodi, dok za trenera nema alibija. Zaista čestitam igračima. Startali smo super, imamo dobar rezultat u Europi i prvenstvu, ali to ne znači ništa ako ne pobijedimo Splita", najavio je Pušnik.

Hajduk ima dobar rezultat, kako u Europi, tako i u prvenstvu, naglasio je trener Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zaista čestitam svojim igračima na onom što su pružili do sad u novoj sezoni. Kad se sve sagleda čisto statistički, mi smo startali u sezonu super. znači imamo dobar rezultat, kako u Europi tako i u HNL-u, ali to neće ništa značiti ako u nedjelju ne pobjedimo Split. Nama je svaka sljedeća utakmica jako bitna. Neće Hajduk uvijek pobjeđivati, ali svaka utakmica je nova šansa za igrače da se izbore za svoje mjesto u momčadi i za novu pobjedu", objasnio je Pušnik i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Nema euforije'

"Body language' je bio odličan, Kale je komandirao obranom, svi su trčali u zagrljaj nakon zgoditka, stiskali su šaku prilikom bodrenja suigrača, vezni igrači su se bacali na glavu. To je ono što me veseli. Svi mi znamo kakav je Split grad. Tu se baci šibica i sve se odmah zapali nakon samo jedne utakmice. Vrlo sam realan, prve moje riječi su bile - nema euforije. Odmah se sve zapali u Splitu, ali to je velika opasnost. Moramo spustiti igrače na zemlju, start je dobar, ali to ne znači ništa. Neki se pale na Split, neki na Rijeku, svi na Dinamo, ali svaka utakmica nosi tri boda."

A većina navijača oduševljena je i novim trenerom i njegovim načinom rada u Hajduku. Pušnik je strog trener kojem je jako bitna, ne samo disciplina, nego i način na koji se igrač, svaki igrač u momčadi odnosi na dres koji nosi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Malo dobar, malo loš trener'

"Svaka utakmica je značajna i svaka nosi ista tri boda. Sada sam kao zamijenio neke igrače koji su zabijali golove, pa sam dobar trener, a onda ću napraviti sto zamjena, a nitko neće zabiti, pa ću biti loš trener."

Split je uvijek bio neugodan protivnik Hajduku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Analizirali smo ih, to su odradili moji pomoćnici. Ono što su igrali protiv Lokomotive sigurno će igrati i u budućnosti, zgusnuta obrana i brz kontranapad. Nema puno tajni."

Pušnik u gradskom derbiju ne može računati na ozlijeđene Tudora, Šimića i Jeffersona.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo