SVE ZBOG TRI PRSTA: / Srpski nogometaš prolazi kroz noćnu moru

Image
Foto: AFP, ADEM ALTAN

Srpski reprezentativci Duško Tošić i Lazar Marković našli su se u velikom problemu u Istanbulu nakon nogometne utakmice protiv Albanije.

23.10.2015.
20:03
AFP, ADEM ALTAN
VOYO logo

Podsjetimo, Srbi su slavili u kvalifikacijskoj utakmici za EURO u Elbasanu (2:0), ali će na EURU igrati Albanija. Uzalud je bio Tošić slavio golove, a u veselju tribinama pokazao tri prsta. Zbog tog poteza Tošić ima velikih problema u gradu na dva kontinenta. Navijači njegovog kluba - Beşiktaşa su mu otvoreno prijetili da će mu polomiti prste, a na narednoj utakmici turske lige - ispred njega su namjerno mahali albanskom zastavom.

Slučajno ili ne, Tošić (30) je od standardnog igrača u prvih 11, završio na klupi, a na dvoboju Europske lige u Moskvi nije niti bio u zapisniku. Očito su mu dani u Istanbulu - odbrojani, a srpski mediji pišu kako je nogometaš pao u depresiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slične probleme ima i Marković u Fenerbahçeu, jer je nakon utakmice s Albanijom na društvenoj mreži napisao - 'Kosovo je Srbija'. Navodno, predsjednik turskog kluba osobno je naredio napadaču da izbriše objavu, a on je pokunjeno to napravio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo