'Sve mi se još čini kao san, samo da me ne probude!'

'Pogodak Leedsu je jedan od mojih najljepših trenutaka u karijeri.

11.1.2012.
13:55
VOYO logo

Povratnik u redove londonskog Arsenala Thierry Henry želi na najbolji mogući način iskoristiti svoj kratki boravak u Topnicima te ih vratiti u vodeću četvorku engleskog nogometa.

Legenda s Emiratesa još je uvijek pod dojmom nakon postizanja pogotka Leedsu u FA Cupu, u prvoj utakmici nakon potpisivanja dvomjesečne posudbe iz New York Red Bulla. Francuz je pred sebe postavio cilj koji namjerava ispuniti do povratka u američku nogometnu ligu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Žestoka je konkurencija ove sezone u borbi za mjesta koja vode iduće sezone u Ligu prvaka. Trenutno peto mjesto definitivno nije nešto što navijač Arsenala želi, a još manje igrač. Vjerujte mi. Ako se prisjetite na koji način je Arsenal stigao do ovog petog mjesta, očito je da je klub u usponu. Ja sam ovdje kako bih pomogao ovim dečkima, nebitno da li će to biti sa 20, 30 ili 35 minuta na terenu. Svaki put ću dati sve od sebe", izjavio je Francuz i dodao:

"Kada sam otišao u SAD rekao sam sam sebi da se više nikada neću vratiti u Europu. Ali kada vas klub koji volite pozove natrag nemoguće je reći ne. Nisam glup da bih pomislio kako ću započinjati mnogo utakmica. Nije mi više 25 godina. Štoviše, nemojte očekivati da ću kao prije uzeti loptu na sredini terena i preći pet, šest obrambenih igrača te postići pogodak", iskreno je poručio Henry te zaključio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pogodak Leedsu je jedan od mojih najljepših trenutaka u karijeri. Tim više što sam po prvi puta postigao gol noseći dres Arsenala kao navijač koji sam postao 2007. godine kada sam otišao u Barcelonu. Sve mi se još čini kao san. Samo se nadam da me neće nitko probuditi i reći mi da se taj prekrasni ponedjeljak nije ni dogodio", poentirao je Francuz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo