SVE JE SPREMNO ZA POTPIS: / Hrvatski veznjak prošao je liječničke pretrage u Hamburgu, HSV se pohvalio navijačima

Image
Foto: Hrvoje Jelavić/PIXSELL

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Alen Halilović uspješno je odradio liječničke pretrage u HSV-u, pohvalio se njemački prvoligaš službenim kanalima.

21.7.2016.
11:49
Hrvoje Jelavić/PIXSELL
VOYO logo

Bundesligaš bi po završetku pregleda trebao potpisati petogodišnji ugovor s 20-godišnjakom koji je se 2014. pridružio Barceloninoj nogometnoj momčadi u transferu iz zagrebačkog Dinama. Većinu je vremena veznjak proveo igrajući za B momčad katalonskog kluba prije no što je proslijeđen na daljnje 'kaljenje' u Sporting Gijon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Transfer bi trebao biti vrijedan 5,5 milijuna eura, a Barcelona se, već uobičajeno u trenucima prodaje svojih mlađih igrača, osigurala ugovornom klauzulom prema kojoj ima mogućnost otkupa hrvatskog nogometaša iz HSV-a. Navodno će to moći napraviti već po završetku nadolazeće sezone i to uplatom od deset milijuna eura, dok bi po završetku sljedeće taj iznos bio povećan na dvanaest milijuna.

Iz kluba su poručili da će detaljnije informacije navijačima dati tijekom dana, a zasad se zna da je Halilović odabrao dres s brojem 23.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Barcelona je, javlja Squawka, bila zagrijanija za opciju da Halilović potpiše ugovor s Valencijom kako bi i dalje mogao stasati u španjolskom nogometu, no dogovor na toj adresi nije postignut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo