Sve je krenulo nizbrdo: Messija zadesila Ronaldova sudbina!

Godinama su mediji i nogometna javnost prigovarali Cristianu Ronaldu za sebičnost, dok je Messi njegovao imidž dobrog momka.

5.3.2013.
9:36
VOYO logo

Naime, nakon svađe sa suigračem Davidom Villom u studenom prošle godine, medijski se nagađalo kako je do iste došlo zbog Messijevog velikog ega, a pitanja o njegovom karakteru i osobnosti su se postavljala i nakon navodnog vrijeđanja Realovog desnog beka Alvara Arbeloe nakon međusobnog sraza u Kupu kralja.

"Nisam egoist, barem mislim da nisam", komentirao je Messi priče, na koje je i Cristiano Ronaldo morao odgovarati često tijekom svoje karijere.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Međutim, tako je to. Kad se gubi, sve izgleda crnje nego što je, a Barcelona je u zadnje četiri utakmice upisala čak četiri poraza. Pod udarom kritika našla se cijela momčad, pa je tako čak i uvijek mirni Andres Iniesta morao odgovarati na kritike.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mislim da smo zaslužili malo više poštovanja. Kritike koje idu toliko daleko da se govori kako smo gotovi nemaju baš smisla. Stavio bih ruku u vatru za ovu momčad i za sve moje suigrače. I dalje smo isti, jaki kao uvijek, samo što su se poklopili neki slabiji rezultati i igre", rekao je Iniesta i najavio uzvratnu utakmicu osmine finala Lige prvaka protiv Milana sljedećeg tjedna (prva je završila 2:0 porazom Barçe).

"Mi možemo to nadoknaditi. To će biti naša finalna utakmica", zaključio je Iniesta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo