SVE JE BILO OBAVLJENO U STROGOJ TAJNOSTI! / Jozak nesmotrenom izjavom napravio raskol u Dinamu

Image
Foto: PIXSELL

Romeo Jozak napustio je Dinamo.

7.6.2017.
16:49
PIXSELL
VOYO logo

Vijest koja je poput bombe odjeknula među dinamovim navijačko-simpatizerskim pukom. Okolnosti napuštanja kluba nisu jasne. Savjetnik Zdravko Mamić samo je kazao kako je došlo do sporazumnog raskida ugovora između kluba i Jozaka. I naglasio kako nema ništa više dodati na tu temu.

Nije kliknuo s Petevom

No, svi se pitaju što se dogodilo i zašto? Sve je bilo objavljeno u strogoj tajnosti. I time se zaintrigiralo mnoge. Ono što se zna da Jozak svojim dolaskom na mjesto sportskog direktora i siječnju ove godine nije kliknuo s Ivajlom Petevom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: PIXSELL, Goran Stanzl

Romeo Jozak

Nogometni portal Goal.com piše kako je Jozak po dolasku u modre odaje nespretno poručio kako bi jednoga dana volio postati trener Dinama, a bugarskom se stručnjaku takva izjava nije svidjela.

"Petev je to shvatio vrlo osobno i tu je krenulo "zamračenje" između dvije važne osobe (trener i sportski direktor) modroga kluba", piše Goal.com i dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mamić poručio kako su Jozakove izjave nespretne

"Čak je i Zdravko Mamić poručio kako su te izjave Jozaka bile nespretne, pa sada već bivšeg sportskog direktora prvi puta javno "opleo" po prstima. Komunikacija između trenera (Petev) i sportskog direktora (Jozak) od prvog dana nije bila uspješna, ovaj se dvojac po maksimirskim hodnicima - jedva pozdravljao".

Isto tako, puklo je i u poslu. Oba su imala svoje ideje oko pojačanja. Jozak je imao jednu, a Petev sasvim drugu ideju. I tu je postalo sasvim jasno kako ovaj dvojac više ne može zajedno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo