SVE IH JE KUPIO: / Bilić oduševio i legendu Liverpoola!

Image
19.10.2015.
18:03
VOYO logo

"Na početku sezone, navijači West Hama su imali jednu želju od Bilića - da i dalje igraju u Premiershipu kad se dogodine presele na novi stadion, ali on postiže mnogo više", napisao je Jamie Redknapp u kolumni za Daily Mail i istaknuo:

"Odrastao sam kao navijač West Hama i uvijek sam vjerovao u West Hamov sustav igre. Godinama ga nisam vidio, ali sada ga gledam. Ova momčad igra baš kako navijači žele. Dok Mark Noble i Cheikhou Kouyate daju osnove, Dimitri Payet, Manuel Lanzini i Victor Moses mogu se nadigravati. Payet je fantastičan i pomogao je da West Ham postane napadačka momčad. Momčad ima brilijantan start u sezonu, ali bizarno - West Ham je samo za bod bolji nego lani. Sviđa mi se što je Bilić napravio i on neće dopustiti da momčad krene u krivom smjeru."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I istina, Hammersi su samo za bod bolji nego lani, kada su fantastično krenuli i onda posrnuli. No, Bilićevi rezultati na gostovanjima zalog su vjere u odličnu sezonu. Više nitko ne priča o borbi za ostanak, Bilić i društvo gledaju prema Europi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo