SVA RAMOSOVA ČUDA: / Realov spasitelj večeras se dvaput ukazao na San Paolu

Image
Foto: AFP PHOTO, CARLO HERMANN

Večeras je "gorio" San Paolo, navijači Napolija već su nekoliko sati ranije ispunili tribine kultnog stadiona iščekujući uzvratnu utakmicu osmine finala protiv europskog prvaka madridskog Reala.

7.3.2017.
22:19
AFP PHOTO, CARLO HERMANN
VOYO logo

Sarrijeva momčad hvatala je drugi gol, kad ih je presjekao Realov igrač za najteže zadatke, kapetan Sergio Ramos.

Uništio Napoli u pet minuta

U samo pet minuta utišao je domaćine, dvaput je zabio glavom za vodstvo Reala 2:1, pretvarajući Napolijeve šanse za četvrtfinalom u nemoguću misiju. Prvi put ubačaj s lijeve strane, drugi put s desne, Ramosov skok i - gol! Toliko puta viđeno i učinkovito, nimalo slučajno...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa

Večeras je došao do brojke od deset golova u sezoni, a posljednjih je godina nekoliko puta zabijao golove za povijest...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale Lige prvaka (2013/14): Real (M) - Atletico Madrid 4:1 (1:1 - produžeci)

Igralo se finale Lige prvaka, atletico je već pomislio da će osvojiti svoj prvi naslov europskog prvaka, ali onda je, u sudačkoj nadoknadi, Modrićeva lopta iz kuta savršeno pronašla Ramosovu glavu, ili obrnuto, glava Realovog spasitelja pronašla je Modrićev ubačaj i zatresla Courtoisovu mrežu. Produžetak je bio Realova egzekucija nad izgubljenim Atleticovim nadama za konačnih 4:1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Finale Lige prvaka (2015/16): Real Madrid - Atletico Madrid 1:1 (5:3 - penali)

Još jednom je Ramos zabio nož u srce "colchonerosa", u 15. minuti dvoboja na San Siru doveo Real u vodstvo. Carrasco je izjednačio u 79. ali "kraljevski klub" je slavio nakon izvođenja jedanaesteraca. Treba li reći da je Ramos zabio i s bijele točke, iste one s koje je promašio Juanfran i kasnije u očaju molio Atleticove navijače za oprost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europski Superkup (2016): Real Madrid - Sevilla 3:2

Protiv svog bivšeg kluba, Seville, u utakmici europskog Superkupa koji je u prošlog kolovoza igrao u norveškom Trondheimu, ponovno je u glavnoj ulozi bio Sergio Ramos. Prvo je skrivio penal iz kojeg je Konopljanka zabio za 2:1. Iskupio se golom u 90. minuti koji je Realu donio produžetke. U 119. minuti je Carvajal zabio za pobjedu Reala i prvi trofej u sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

El Clasico (2016/17): Barcelona - Real Madrid 1:1

U prvom El Clasicu ove sezone, početkom prosinca na Camp Nou, Barcelona je vodila 1:0 sve do 90. minute, a onda je nastupio već viđeni scenarij. Luka Modrić izveo je slobodni udarac, pronašao u buntu igrača baš Ramosovu glavu koji je zakucao loptu u Barceloninu mrežu. Tim je golom Real u tom trenutku zadržao šest bodova prednosti nad Barcelonom, a tadašnji niz bez poraza produljio na 33.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo