SUZE ZA KRAJ NEKAD VELIKE ZVIJEZDE: / Na televiziji se oprostio od profesionalnog nogometa

Image

Nekad velika nogometna zvijezda, bivši francuski reprezentativac Djibril Cisse, na jednoj francuskoj televiziji se oprostio od profesionalnog igranja nogometa.

20.10.2015.
15:24
VOYO logo

I to na način, da ga je voditelj u jednom trenutku pitao koji su mu planovi za budućnost, a ovaj mu je odgovorio...

"Gotovo je s nogometom. Moram slušati svoje tijelo! Imam previše problema s nogom, više nisam sposoban igrati nogomet na visokoj razini. Zakazao sam operaciju za siječanj. Gotovo je", rekao je Cisse.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cisse je najviše ostao upamćen po igranju za Liverpool, a tijekom karijere imao je dvije teške ozljede koje su, očito, sad došle na naplatu. Pa je tako prvi puta slomio nogu 2004. godine u dresu Liverpoola protiv Blackuburna, a zatim 2005. u prijateljskoj utakmici s Francuskom protiv Kine.

http://www.dailymotion.com/video/x3aaf9q_les-larmes-de-djibril-cisse-qui-annonce-sa-retraite_sport

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slomio obje noge i opet igrao

I sam će reći za te ozljede da su ostavile veliki trag u karijeri. Nakon što je svijetu obznanio vijest o svom umirovljenju, u eter se javio njegov bivši trener iz Auxerra Guy Roux, čovjek koji mu je kao 17-godišnjaku do šansu u prvoj momčadi, a Cisse je u šest sezona postigao 90 golova prije prelaska u Liverpool 2004. s kojim je osvojio Ligu prvaka 2005. godine, nakon onog čuvenog finala s Milanom kojeg je odlučila lutrija jedanaesteraca. I sam Cisse realizirao je jedan jedanaesterac.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Postigao više od 250 golova

"Sjećam se kada si bio još mlad igrač, iskreno si volio nogomet. U svakom trenutku si bio spreman naporno raditi da bi uspio", rekao je Roux, a Cisse je na te riječi zaplakao.

Uz Liverpool i Auxerre, Cisse je još igrao za Panathinaikos, Al-Garaffu, Marseille, Sunderland, Lazio, QPR, Kuban i Bastiju. Za sve te klubove i francusku reprezentaciju u karijeri je postigao više od 250 golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ucjenjivao Valbuenu snimkom seksa?

Bivši napadač Francuske je nedavno punio naslovnice francuskih tabloida zbog svađe s bivšom ženom preko društvenih mreža, a Cisse je nedavno i uhićen zajedno s tri osobe zbog ucjene nogometaša Lyona Mathieua Valbuene snimkom seksa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cisse je navodno sa svojim prijateljima došao u posjed snimke koju je htio zloupotrijebit, ali mu pokušaj ucjene nogometaša Valbuene nije prošao.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo