ENGLEZI RAZOTKRILI / Suze uplakanog Ukrajinca na klupi obilaze svijet: Otkriven razlog što ga je slomilo i zašto je zaplakao

Image
Foto: Screenshot

U sjajnom derbiju 30. kola engleskog nogometnog prvenstva ULiverpool i Arsenal su na Anfieldu odigrali 2-2 nakon što su Redsi nadoknadili dva gola zaostatka

10.4.2023.
11:45
Screenshot
VOYO logo

Počelo je sjajno za Topnike, koji od 2012. nisu slavili na Anfieldu. Brazilac Gabriel Martinelli je u osmoj minuti pogodio za vodstvo gostiju. U 28. minuti Arsenal je stigao i do drugog gola. Martinelli je ubacio s lijeve strane, a Gabriel Jesus pored Virgila van Dijka pogodio glavom za 2-0.

Image
TKO ČEKA, DOČEKA /

'Luka Modrić već mjesecima čeka te vijesti i osjeća se sve neugodnije u ovoj situaciji'

Image
TKO ČEKA, DOČEKA /

'Luka Modrić već mjesecima čeka te vijesti i osjeća se sve neugodnije u ovoj situaciji'

Liverpool je u 42. minuti uspio smanjiti golom Mohamea Salaha. Egipatski napadač je u 54. minuti mogao izjednačiti iz kaznenog udarca kojeg je skrivio Rob Holding oborivši Dioga Jotu. Pucao je Salah, ali i promašio cijeli gol. Domaćin je u 87. minuti ipak uspio izjednačiti. Trent Alexander-Arnold je sjajno prošao Oleksandera Zinčenka ubacivši pred vrata gdje je Roberto Firmino zabio za 2-2.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U samoj završnici susreta Liverpool je imao tri sjajne prilike i za treći gol. Kod prve situacije Salah je prebacio gol, par minuta kasnije je Aaron Ramsdale obranio Salahov udarac, da bi u petoj minuti nadoknade Ramsdale sjajno s crte skinuo i Konateov pokušaj.

Ovim rezultatom Liverpool je nastavio niz bez pobjede na četiri kola, dok su Topnici prekinuo niz od sedam uzastopnih pobjeda. Na vrhu ljestvice je Arsenal sa 73 boda, drugi je Manchester City sa 67 bodova, ali s utakmicom manje. Liverpool je osmi sa 44 boda.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dan nakon derbija na Anfieldu svijet obilaze fotografije uplakanog Zinčenka koji je zamijenjen u samo završnici utakmice nakon što su Redsi zabili gol za 2-2.

Ukrajinac je sjeo na klupu i zaplakao, a talkSPORT tvrdi da je razlog suza taj što je imao osjećaj da je 'koštao' momčad pobjede i dao prednost u utrci za naslov svojoj bivšoj momčadi Manchester Cityju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Do kraja prvenstva ostalo je osam kola, a City će Arsenal ugostiti 26. travnja u utakmici nakon koje će biti puno jasnije tko bi mogao do naslova ove sezone u Premier ligi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo