SUPRUGA NEKADAŠNJE HNL ZVIJEZDE BIJESNA NA NJEGOV NOVI KLUB: / 'Ostavili ste ga samog u kolicima'

Image
Foto: Instagram

Crnogorski nogometaš može se samo nadati da ovo nisu vidjeli čelnici poljskog kluba jer im je to samo razlog više da mu ne produže ugovor

13.5.2021.
12:56
Instagram
VOYO logo

Nije tako davno Crnogorac Marko Vešović bio član udarne postave Rijeke koja je osvojila prvenstvo Hrvatske. Danas je situacija u njegovoj karijeri puno drugačija. Vešović je u nemilosti u poljskoj Legiji iz Varšave, gdje vjerojatno nakon ove sezone neće dobiti novi ugovor.

Crnogorac je bio u prvom planu sve dok se prošle godine nije teško ozlijedio i onda ispao iz prve momčadi. Njegov oporavak trajao je dosta dugo, a završio je na kraju u rezervnoj momčadi Legije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ulje na vatru

Tu je reagirala Markova supruga Tamara koja je svojom objavom još dodala „ulje na vatru“. Evo što je napisala na svoj Instagram:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad se najbolji igrač ozlijedi dajući 101 posto za klub i ostavite ga SAMOG, u KOLICIMA na putu za Francusku na operaciju - je li to obitelj?

Kad mu kažete da ne možete pokriti troškove operacije i rehabilitacije - je li to obitelj?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad kažete da mora prekinuti rehabilitaciju i hitno se vratiti u klub, a stanje mu se pogorša 80 posto jer NEMATE LIJEČNIKE - je li to obitelj?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kad mu kažete da mora igrati u ČETVRTOJ ligi u blatu prije nego što se vrati u momčad, NE POŠTUJETE ga i ne date mu da igra u utakmici koja NIJE BITNA - je li to obitelj?", napisala je Tamara u objavi koju je na kraju izbrisala sa svog Instagrama.

Crnogorski nogometaš može se samo nadati da ovo nisu vidjeli čelnici poljskog kluba jer im je to samo razlog više da mu ne produže ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo