Šuker zavapio: 'Učinimo Hrvatsku ponosnom'

29.7.2013.
16:36
VOYO logo

Predsjednik Hrvatskog nogometnog savezaDavor Šukeroglasio se povodom najnovije UEFA-ine kazne Dinamu. Njegovo priopćenje prenosimo u cjelosti:

"Dragi sportski prijatelji, djelatnici, sportaši i navijači, pozorno pratim sva zbivanja na našim tribinama i sa zabrinutošću sam primio vijest o Uefinoj kazni Dinamu, kao što me rastužuje vidjeti prazan Poljud ili čuti neprimjerene povike na bilo kojem hrvatskom stadionu. Uostalom, i Hrvatski nogometni savez je previše puta punio Fifinu i Uefinu blagajnu zbog ponašanja dijela navijača.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobro ispunjene tribine i odlične utakmice dokaz su kako će Liga 10 donijeti boljitak hrvatskom nogometu, a odlični rezultati naših predstavnika u europskim natjecanjima daju nam dodatne razloge za optimizam.

Tužno je što pojedinci koče te pozitivne procese i svojim ponašanjem bacaju sjenu na trud sportaša i nogometnih djelatnika i tako kvare doživljaj brojnim dobronamjernim gledateljima. HNS i hrvatski klubovi borit će se u okvirima svojih mogućnosti protiv bilo kakvog oblika verbalnog ili fizičkog nasilja na tribinama, a pozivam i državne institucije da to prepoznaju i učine isto.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pozivam sve gledatelje, navijače, nogometaše, trenere i dužnosnike, sve koji žele dobro hrvatskom nogometu, da svojim ponašanjem na terenima i na tribinama promoviraju naš sport u najljepšem svjetlu i tako ga nastave razvijati u pravom smjeru. U predvečerje novih nastupa naših klubova u Europi, kojima želim puno sreće i uspjeha, pozivam Vas da uživamo u predstavama naših nogometaša i da svojim ponašanjem učinimo Hrvatsku ponosnom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo