ŠUKER SE NE OSJEĆA NAJBOLJE, UMESTO NJEGA STIGAO KUSTIĆ: / Oglasio se o Mamićima i otkrio koliko će koštati novi travnjaci

Image

Predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker najavio je da će u petak od 12.30 održati konferenciju za medije na kojoj će govoriti o aktualnim temama

19.3.2021.
12:55
VOYO logo

Umjesto njega stigao je Marijan Kustić jer se Šuker nije najbolje osjećao. Kustić je pričao o presudama braći Mamić, ali i o novim travnjacima koji bi se trebali napraviti u Hrvatskoj.

Iako je bilo pretpostavki da će se možda HNS oglasiti i o gradnji novog nacionalnog stadiona, o tome nije bilo govora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što je sve rekao Kustić, poslušajte i pročitajte u nastavku članka:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O Hajdukovom travnjaku: "Mi idemo sad u projekt hibridnih travnjaka. Kad bude gotovo sve, vidjet ćemo koja je cijena. U ovom trenu cca nekih 4,5 milijuna eura. Sretan sam da reprezentacija igra u Splitu."

O Batiniću: "Ako netko ima neki problem i ako želi nešto dobro napraviti za hrvatski nogomet, mora to raditi u okviru komisija. Žalosti me da je na ovaj način pokazao svoje nezadovoljstvo. Bruno Marić ima našu podršku. Naš interes je da se priča o utakmicama, a ne da se priča o sucima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

O presici iz Međugorja: "Žalosti me ako su neki Mamićevi navodi istina. O ostalim stvarima nema potrebe da se mi kao HNS miješamo u to. Što se tiče HNS-a, mi ćemo poštivati zakone RH."

O presudi Mamićima: "Ne bih rekao da je narušen ugled hrvatskog nogometa. To je vezano uz Dinamo, ne bih to bacao na sve druge klubove i na HNS. Presudu svi znate, mi smo imali obavezu postupiti kad su u pitanju gospodin Mamić i Vrbanović. Sa svoje strane smo napravili sve što smo trebali. Žao mi je da se to desilo, ali svatko odgovara za svoje."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo