ŠUKER JE ZABORAVLJENI AS: / Španjolci su složili popis Arsenalovih igrača koje nitko ne pamti, predsjednik HNS je među njima

Image
Foto: AFP

Šuker je za Arsenal odigrao 35 utakmica ukupno

24.4.2018.
17:26
AFP
VOYO logo

Dubok je trag svojim igrama ostavio nekadašnji napadač hrvatske nogometne reprezentacije i njen najbolji strijelac svih vremena Davor Šuker. Kao igrač Seville je briljirao, kao nogometaš Real Madrida skupljao naslove među kojima su i onaj za najbolju momčad španjolskog prvenstva i onaj za najbolju u Ligi prvaka.

Odlaskom iz Real Madrida u Arsenal pred sezonu 1999/2000 Šuker je krenuo u novu, pokazat će se kasnije i ne odveć uspješnu avanturu. Dapače, koliko je uspješna ona bila kazuje i popis desetorice igrača Arsenala koje je sastavila Marca a za koje se 'ne pamti' da su igrali u londonskom klubu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Deset golova

U ne odveć velikoj minutaži nastupao je aktualni predsjednik Hrvatskog nogometnog saveza za Arsenal u svojoj jedinoj sezoni ondje, onoj pred odlazak u West Ham u kojem se zadržao još kraće i jednako bezuspješno.

Kako bilo, ukupno je Šuker, jedan od desetorice s Marcinog popisa na kojem su i igrači poptu Julija Baptiste, Mikaela Silvestrea, Carlosa Vela, Kima Källströma..., za Arsenal odigrao 35 utakmica. Postigao je u njima deset golova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo