NEMA KRAJA GLUPOSTIMA / Šuker otkrio zašto je HNS svima 'trn u oku'

Predsjednik HNS-a Davor Šuker je za HRT kazao kako se ne želi sastati s predsjednikom Hajduka Marinom Brbićem jer je kažnjen.

19.3.2015.
21:31
VOYO logo

Davor Šuker je objasnio zašto mu ne pada na pamet razgovarati sa Marinom Brbićem na sastanku o normalizaciji odnosa sa Hajdukom, niti se sastati s njime.

"Pa kako bi to izgledalo. Disciplinska komisija kaznila je predstavnike Hajduka na godinu dana, a onda se predsjednik HNS-a sastane s njima. Ja se mogu slučajno naći s njima, ali da budemo zajedno na utakmici, da sjedimo zajedno u prvom redu, to ne želim", jasan je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivšem nogometašu postavljeno je pitanje i o prijedlogu udruge "Naš Hajduk" o izmjenama zakona o sportu koji će ući u hitnu saborsku proceduru.

"Smiješno. Mislim da to neće proći jer nisu ništa pitali glavne aktere u hrvatskom sportu, odnosno Hrvatski vaterpolo savez, Hrvatski rukometni savez, Hrvatski košarkaški savez i bilo koji drugi savez pa ni Povjerenstvo koje izrađuje novi Zakon".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Predsjednik HNS-a, koji je na piku hrvatske nogometne javnosti, ističe i kako je HNS svima trn u oku što je financijski neovisan. Ovo njegovo razmišljanje je u najmanju ruku za rubriku "vjerovali ili ne". Iz razloga, što veći dio javnosti ne podržava vodstvo HNS-a zbog lošeg stanja u hrvatskom nogometu koje se ne popravlja.

"Ako su samo nogomet, Zdravko Mamić, Dinamo ili Hajduk jedini problem, onda ćemo se odreći profesionalnog statusa i Prve lige te otići u amatere. Hvala Bogu što smo neovisni. Od države preko HOO-a dobivamo između 100.000 i 150.000 eura, što znači da smo neovisni. Sada nam je jasno zašto bi nas htjeli maknuti", zaključio je Šuker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Ako voliš
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo