odigrao 200. utakmicu / Suigrači u svlačionici razveselili Modrića nakon velikog jubileja za Real Madrid

Nakon završetka utakmice, Luka se zadnji vratio u svlačionicu, gdje ga je dočekalo iznenađenje od suigrača i predsjednika kluba

13.3.2017.
20:04
VOYO logo

Real Madrid u 26. je kolu Primere teškom mukom slavio protiv Betisa na svom Santiago Bernabeu, a domaćine je završnici utakmice po već ustaljenom običaju ponovno spasio kapetan Sergio Ramos. koji je u 82. minuti zabio pobjednosni pogodak za konačnih 2-1.

Osim po još jednoj pobjedi i povratku na vrh Primere, jučerašnju je utakmicu obilježio i 200. nastup hrvatskog reprezentativca Luke Modrića u bijelom dresu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A nakon završetka utakmice, Luka se zadnji vratio u svlačionicu, gdje ga je dočekalo iznenađenje od suigrača i predsjednika kluba. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Modrića su suigrači dočekali s dresom sa brojem 200 na leđima te mu tako čestitali na velikom jubileju za Real Madrid.

Dres mu je predao kapetan i veliki prijatelj Sergio Ramos koji ga je zagrlio i čestitao mu, a zatim je uslijedila momčadska fotografija, kao i fotografija Modrića s predsjednikom kluba Florentinom Perezom. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovo je velika stvar za mene. Presretan sam što sam u ovom klubu i nadam se da ću odigrati još puno utakmica za Real", izjavio je Modrić nakon jubileja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo