VATRENI SU TEŠKO OŠTEĆENI NA WEMBLEYJU: / Pogledajte sudački previd koji je odigrao možda i ključnu ulogu u porazu od Engleske!

Image
Foto: Screenshot

Poraz Hrvatske obilježio je sudački previd zbog kojeg je Englezima olakšan posao

18.11.2018.
19:44
Screenshot
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija nije izborila plasman na završni turnir Lige nacija nakon što je u posljednjem kolu skupine 4 u Londonu pred 90.000 gledatelja izgubila od Engleske sa 1-2. Nažalost, "Vatreni" nisu uspjeli izboriti niti remi, pa su ispali iz elitnog razreda.

Veliku količinu medijske pažnje nakon ovog susreta uzeo je jedan detalj sa susreta koji se dogodio prije izjednačujućeg pogotka za Englesku. Sporno je, naime, ubacivanje u teren koje je izveo branič Liverpoola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://streamable.com/0p3im

Prestupio pri ubačaju

Joe Gomez dalekometnim ubačajem iz auta ubacio je loptu u hrvatski peterac gdje se najbolje snašao Jesse Lingard i izjednačio rezultat. Sedam minuta kasnije je Harry Kane odveo Englesku na završni turnir, a Hrvatsku poslao u niži rang.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska je u toj situaciji oštećena, a situacija je toliko bizarna da je na prvu promakla i sucima i gledateljima. Gomez je prilikom izvođenja auta punim stopalom prestupio aut-liniju te je sudac trebao dosuditi aut za Hrvatsku, ali to nije učinio i Hrvatska je nekoliko sekundi kasnije primila pogodak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo