SUBAŠIĆ KONAČNO PROGOVORIO O TUŽNOJ NOĆI U LENSU: / 'Bilo mi je teško, nismo imali sreće'

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Hrvatska reprezentativna jedinica Danijel Subašić dala je intervju za 24 sata u kojem se osvrnula i na nastup Vatrenih na Euru u Francuskoj.

31.7.2016.
15:02
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Njemu je možda i bilo najteže! Iako je stisnuo zube i tješio shrvanog Vidu i društvo. Upravo je on stajao na golu kad je Quaresma u 117. minuti zabio pobjednički pogodak i čitavu naciju, kao i onih 10 000 hrvatskih navijača u Lensu, bacio u očaj. Onaj prvi udarac Ronalda na desnoj strani je obranio, Quaresma se našao na drugoj stativi i mirno glavom postigao pogodak. Od ispadanja Hrvatske s Eura prošlo je više od mjesec dana. Ali sjećanja još uvijek stišću Subu oko srca. Sad je odlučio progovorit o tome. Po prvi puta od ispadanja s turnira.

'A tko će ih pitati za koju godinu koliko su utakmica pobijedili'

"Teško je bilo što reći nakon što smo ispali. Nismo imali sreće i to je to. Dok su se drugi provlačili u ždrijebu, mi smo otvorili s našim velikim dužnicima Turcima, potom jakim Česima, pa Španjolcima i za kraj osvajačima Eura, Portugalcima. Bilo mi je teško prvih nekoliko dana, ali što se može, idemo dalje", kazao je Subašić i osvrnuo se na portugalovo osvajanje prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

UZ FRANCUZE: Hrvatski reprezentatativac posebno je emotivno ispratio

"Znate što ću vam reći, a tko će ih pitati za koju godinu koliko su utakmica pobijedili, a na koliko su ih se provukli ‘na guzove’? Ljudi su se vratili kući s medaljom oko vrata, sve ostalo priče su za malu djecu. Volio bih i ja da smo se mi vratili s medaljom pa neka priča tko god što hoće o igri i rezultatima", objašnjava Subašić koji protiv turskog Fenerbahčea u kvalifikacijama za Ligu prvaka (poraz Monaca 2-1) nije igrao.

Image
Image
Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ma, u zadnjim minutama susreta protiv Španjolske istegao sam mišić kvadricepsa. Boljelo me k'o vrag, ali sam se uz pomoć fizioterapeuta Radanovića spremio za Portugal. Stisnuo sam zube, no nakon utakmice stanje se poprilično pogoršalo. Morao sam pauzirati i na terapije. Sada je sve, hvala Bogu, dobro. Vjerujem da ću uskoro i na gol", jasan je Suba.

OTKRIO VELIKU ISTINU IZ SVLAČIONICE HRVATSKE: ‘Desetak dana nisam mogao normalno spavati’

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo