Svjetski viceprvak na prisilnom odmoru / Strinić otkrio na kakvim je mukama bio zbog gazde hrvatskog nogometa: 'Mamić ne voli gubitke'

Image
Foto: NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL

'Ja sam dijete Hajduka, nisam mogao odoljeti. Kasnije sam na neki način i zbog toga ispaštao.'

17.9.2018.
12:00
NordPhoto/NordPhoto/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativni lijevi bek Ivan Strinić započeo je svoju klupsku sezonu na razočaravajuć način. Ponosni vlasnik srebrne medalje s prošlog svjetskog prvenstva prisiljen se odmarati sve dok mu liječnici Milana ne dopuste nastup zbog nedavno otkrivene srčane mane.

Strinić je pauzu iskoristio da podijeli s novinarima neke od anegdota iz svoje karijere. U vrijeme kad se dogovorio njegov transfer u Hajduk, za Strinića je ponude slao i zagrebački DInamo:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U Francusku sam otišao na nagovor nekih ljudi, a onda sam se na nagovor nekih  vratio u Hrvatski Dragovoljac. To je zasluga Vjeke Lokice, tadašnjeg trenera Dragovoljca, on je signalizirao ovima iz Hajduka…,“ rekao je pa otkrio da ga je zvao i Dinamo. Baš sam se trebao naći s ljudima iz Dinama, konkretno sa Zdravkom Mamićem kad me Lokica poslao u Split. Ja sam dijete Hajduka, nisam mogao odoljeti. Kasnije sam na neki način i zbog toga ispaštao, jer Mamić ne voli gubitke, on jednostavno gazi sve u korist Dinama – rekao je Strinić za Jutarnji list.

Iako je često istaknut kao najslabija karika naše reprezentacije, Strinić je već godinama standardan na poziciji lijevog beka, a u posljednje tri godine njegove usluge plaćali su talijanski prvoligaši Napoli, Sampdoria i Milan

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo