STRAVIČNA SCENA U CENTRU BEOGRADA: / Napadač potegao pištolj na bivšeg vrata Partizana i njegova sina

Image
Foto: Screenshot

Riječ je o poznatom menadžeru koji zastupa pola reprezentacije Srbije

27.4.2019.
10:27
Screenshot
VOYO logo

Uznemirujuća snimka iz jednog beogradskog restorana procurila je na internet. Naime dok su sjedili za stolom dvojica nepoznatih muškaraca napali su bivšeg vratara Partizana Nikolu Damjanca i njegovog sina Aleksu (21), nogometaša Teleopatika.

Nakon što je došlo do kaosa jedan od napadača izvadio je pištolj i uperio ga prema nogometašu. Njegov otac ga je odmah krenuo zaštititi te je napadača primio za ruke. Uskoro su napadače njihovi prijatelji ispratili iz restorana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zastupa poznate igrače

Kurir piše da ih je policija identificirala i oni bi uskoro trebali biti uhićeni. Nikola Damjanac je, inače, rodom iz Mostara. Prve nogometne korake napravio je na vratima Veleža da bi zatim 1991. prešao u Partizan gdje je branio od 1991. do 1997., te od 1998. do 2000.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon završetka karijere posvetio se menadžerskom poslu, a blisko surađuje s poznatim nogometnim agentom Falijem Ramadanijem. Vlasnik je agencije sa sjedištem u Berlinu koja zastupa igrače poput Adema Ljajića. Matije Gaćinovića, Filipa Kostića, Miralema Pjanića, Luke Jovića, Harisa Seferovića....

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo