STRAŠNA GLUPOST NIZOZEMSKOG PRVOLIGAŠA: / Noć prije utakmice odredili taktičke zadatke - pa ih ostavili u hotelu

Image
Foto: Screenshot

Van de Looi je odmah nakon utakmice pojasnio kako poraz nije rezultat pogreške od večeri prije te su najavili kako u tom hotelu više nikada neće odsjesti

2.3.2018.
7:30
Screenshot
VOYO logo

Willem II gostovao je u Rotterdamu kod Feyenoorda u polufinalu nizozemskog kupa. U utakmici odigranoj u srijedu navečer, slavili su domaćini sa 3-0, ali rezultat je možda mogao biti i drugačiji da gosti nisu napravili veliku glupost.

Naime, večer prije utakmice gostujući je trener Erwin van de Looi odlučio svojim igračima prenijeti neke taktičke zamisli i zadatke. Uobičajena je to praksa i tu nema ništa neobično, ali igrači i trener Willema II napravili su veliku grešku - mirno su otišli na spavanje, a taktičke crteže su ostavili u hotelu gdje ih je pronašao netko od osoblja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

A kako živimo u digitalnom dobu, nije trebalo mnogo vremena da se isti pojave na internetu. Feyenoord je daleko bolja momčad i vjerojatno nitko iz njihove momčadi nije koristio te fotografije. Van de Looi je odmah nakon utakmice pojasnio kako poraz nije rezultat pogreške od večeri prije te su najavili kako u tom hotelu više nikada neće odsjesti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo