STRAH NA OLD TRAFFORDU: / Istinska legenda nakon 28 godina napušta klub?!

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

U engleskom nogometnom divu Manchester Unitedu strahuju da bi jedna od najvećih klupskih legendi nakon punih 28 godina mogla napustiti Old Trafford.

27.1.2016.
17:20
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Na Otoku ovih dana traju nagađanja hoće li United uručiti otkaz neuspješnom treneru Louisu van Gaalu. Špekulira se, dakako, i o imenima njegova mogućeg nasljednika, a u toj priči najbolje kotiraju donedavni menadžer Chelseaja Jose Mourinho i aktualni pomoćni trener Ryan Giggs.

Pomoćnik Moyesu i Van Gaalu

Ovaj potonji je u Manchester Unitedu već 28 godina, još otkad je kao 14-godišnji dječak došao u klupsku omladinsku školu. Cijelu je igračku karijeru proveo među Crvenim vragovima, potom je bio pomoćnik Davidu Moyesu, a sada je i Van Gaalu. Namjera kluba je bila da ga pripremi za posao prvog trenera, ali čini se da čelnici Uniteda u ovom trenutku više naginju ideji dovođenja iskusnog stručnjaka, vjerojatno Mourinha.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ako se to dogodi, Mirror tvrdi da će Giggs nakon gotovo tri desetljeća napustiti Old Trafford. Velšanin navodno nema namjeru preuzeti ni eventualnu funkciju privremenog trenera do kraja sezone, ukoliko Van Gaal bude smijenjen, već želi trajno mjesto menadžera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Van Gaal će sigurno voditi momčad u petak u 4. kolu FA Cupa protiv Derby Countyja. No, eventualno ispadanje od drugoligaša gotovo sigurno bi označilo i kraj njegova rada u Manchester Unitedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo