ŠTO SE DOGODILO S DINAMOM PROTIV OSIJEKA? / Evo kako je Mamić objasnio debakl protiv Bjelice - 'Netko drugi nam kroji sastave'

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Nakon utakmice Mamić je komentirao poraz i otkrio je što nije bilo kako treba

21.11.2020.
18:25
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

U derbiju 12. kola Prve HNL Osijek je kao domaćin svladao Dinamo sa 2-0 (0-0). Strijelci za Osijek bili su Pilj (54) i Žaper (89), a domaćin je u potpunosti zasluženo slavio i može se reći da je Nenad Bjelica nadmudrio svog dojučerašnjeg šefa Zorana Mamića.

Nakon utakmice Mamić je komentirao poraz i otkrio je što nije bilo kako treba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Čestitke Osijeku na pobjedi i golmanu Ivušiću na fantastičnoj utakmici. Nogomet se igra za golove, mi svoje prilike nismo iskoristili, Osijek je to kaznio i zasluženo pobijedio", rekao je Mamić pa nastavio s objašnjenjem poraza.

Image

21.11.2020., stadion Gradski vrt, Osijek - Hrvatski Telekom Prva liga, 12. kolo, NK Osijek - GNK Dinamo. Trener Dinama Zoran Mamic Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

"Imali smo dosta problema u pripremi utakmice što zbog reprezentacije, što zbog bolesti, no nakon 10-15 minuta mislim da smo preuzeli kontrolu i imali dvije fantastične situacije. Tu su udarac Petkovića kojeg je obranio Ivušić, šansa Gavranovića, šansa Jakića. To treba iskoristiti u ovakvoj utakmici takvih šansi nemaš puno. Živimo u ovim vremenima, neke druge stvari nam kroje sastave, moramo se tomu prilagoditi", zaključio je Mamić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo