ŠTO SE DOGAĐA S VATRENIM GOLGETEROM? Konačno se oglasio Kramarić: / 'Vratit ću se kad osjetim da je pravo vrijeme'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Zbog ozljede je propustio reprezentacijsku akciju, a trenutno je u fazi oporavka.

13.9.2019.
9:19
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski nogometni reprezentativac i član srebrne generacije Vatrenih, Andrej Kramarić, oporavlja se nakon operacije desnog koljena, a u intervjuu za njemačko Kicker otkrio kada će se vratiti na teren. Kramarić je imao velikih problema s koljenom i na kraju je odlučeno kako bi najpametnije bilo da ode na operaciju.

Probao je hrvatski napadač s raznim tretmanima, ali nisu previše pomagali, stoga mu je savjetovana rutinska operacija, a Kramarić je to prihvatio. Zbog ozljede je propustio reprezentacijsku akciju, a trenutno je u fazi oporavka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Hoffenheim's Croatian forward Andrej Kramaric (C) celebrates after he scored his team's first goal during the UEFA Champions League Group F football match between TSG 1899 Hoffenheim and Olympique Lyon in Sinsheim, on October 23, 2018., Image: 392343845, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, AFP

"Osjećam se dobro i samouvjeren sam, ali kako sam točno vidjet ću tek kad ponovno budem trenirao punim tempom. Nedostaje mi teren, ali vratit ću se jak. Oporavak ide polako, ali bit će sve u redu. Kad osjetim da je taj trenutak, tada ću se vratiti. Možda za dva-tri tjedna", rekao je Kramarić za Kicker.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo